23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Erfaren brandrådgiver tilbage hos Spangenberg & Madsen

Med årelangt virke i både kommunale beredskaber og i rådgivende ingeniørvirksomheder, er Kenneth Steenberg Jaquet er velkendt ansigt i brandrådgiverbranchen. Kenneth er efter en periode som fagchef, afdelingsleder i andre virksomheder og selvstændig, vendt tilbage til Spangenberg & Madsen Rådgivende Ingeniørfirma, som seniorrådgiver og certificeret tredjepartskontrollant.

Det er en erfaren brandrådgiver, Kenneth Steenberg Jaquet, der nu er vendt tilbage til Spangenberg & Madsens afdeling for brand og sikring. Kenneth har en baggrund som tømrer og bygningskonstruktør, og har i mange år arbejdet som beredskabschef og indsatsleder i kommunalt regi, inden han dedikerede sig til rådgiverrollen, hvor han de seneste år har virket som brandrådgiver, fagchef, afdelingsleder og selvstændig i rådgivningsbranchen.

Spangenberg & Madsen A/S er et af landets ældste rådgivende ingeniørfirmaer, og har i mange år ydet rådgivning indenfor brand og sikring, i samspil med de øvrige installationstekniske fag: el, vvs, ventilation, indeklima, energi og bæredygtighed. Afdelingen for Brand & Sikring fordeler sig over flere kontorer, der varetager brandrådgivning i alle brandklasser, for kunder i hele landet. 

Hvad vil det sige at være certificeret 3. parts brandrådgiver
Kenneth er certificeret tredjepartskontrollant, og arbejdet som uvildig og uafhængig tredjepartskontrollant betyder at han er specialiseret i kontrol af brandprojekter i brandklasse 4, og kan kontrollere andre virksomheders BK4-projekter.  Projekter i BK4 er ofte udfordrende, da de involverer innovative løsninger, der kan falder udenfor de konventionelle rammer i Bygningsreglementet. Det er så Kenneths opgave at evaluere om de valgte avancerede løsninger opfylder nødvendige sikkerhedsstandarder og beskyttelseskrav. Om sin rolle siger han:

 -  Som tredjepartskontrollant kan jeg som uvildig og uafhængig kontrollant lave kontrol på andre virksomheders brandprojekter i brandklasse 4. Projekter i BK4 er kendetegnet ved, at der anvendes løsninger som ligger uden for Bygningsreglementets rammer. Her er det vigtigt, ud over den almindelige kontrol, at kontrollere, om de anvendte løsninger egner sig til de beskyttelsesformål, der er behov for.

Kenneths ekspertise inden for denne niche bidrager til at sikre, at nye og innovative brandsikkerhedsløsninger ikke blot er kreative, men også effektive og sikre i anvendelse.

  -  At arbejde med brandsikkerhed er i sidste ende at arbejde med liv og død. Det gælder både for de personer der skal bruge bygningerne og også dem der skal træde til, hvis der skulle opstå brand i bygningen.


"Går efter harmonien"  
Hos Spangenberg & Madsen har man flere eksempler på medarbejdere, der søger tilbage til arbejdspladsen, efter at have afprøvet "nye græsgange" enten hos andre, større rådgivere i branchen eller i andre grene af branchen, f.eks. hos en entreprenør.

Kenneth reflekterer over, hvad der fik ham til at søge tilbage:

  -  Det var flere ting, men det vigtigst er menneskene og kulturen – og harmonien, som vi også skriver under vores logo. Det er harmonien, jeg går efter. Og det går jo som en rød tråd igennem det hele. Work-life-balance … mange taler om det, men her er det virkelig noget, der kan mærkes, siger Kenneth og fortsætter:

  -  Jeg var ganske glad for Spangenberg & Madsen som arbejdsplads dengang, men jeg havde lyst til at prøve kræfter med andre roller, end den jeg havde. At jeg nu er kommet tilbage til Spangenberg & Madsen, handler især om kulturen, harmonien og selvfølgelig menneskene. Jeg er landet helt perfekt og nyder samarbejdet med teamet, med Susanne og Michael og alle de andre kollegaer.

Susanne Wrist-Jensen, afdelingsleder i Brand & Sikring, er glad for at Kenneth Steenberg Jaquet er blevet en del af teamet hos Spangenberg & Madsen. Hun har samarbejdet med Kenneth, i andre sammenhænge, hvor hun har brugt hans ekspertise som ekstern rådgiver og sparringspartner:

  -  Det er fantastisk, at vi nu har fået Kenneth ombord som S&M’er. Kenneth har en dyb faglig indsigt og er en enormt dygtig rådgiver, og jeg har i tidligere haft fornøjelsen af trække på hans ekspertise. Derudover er han også en kapacitet som kollega og kender jo alt til kulturen i firmaet, så jeg er rigtigt glad for, at Kenneth er kommet tilbage og byder ham varmt velkommen.


Har du brug for uvildig brandrådgivning eller tredjepartskontrol af et brandprojekt
?
Har du brug for en kompetent og uvildig brandrådgiver, så tag kontakt til Spangenberg & Madsen på tlf. 43 44 60 00 eller ring direkte til afdelingsleder Susanne Wrist-Jensen på tlf. 29 69 99 06

Spangenberg & Madsen Rådgivende Ingeniørfirma A/S
Herstedøstervej 27-29
2620 Albertslund
Albertslund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20436190
P nummer: 1004306491

Send til en kollega

0.062