23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Samme intelligente energistyring - ny prisoptimerende teknologi

I dag er vi begejstrede for at annoncere et spændende samarbejde med Neogrid Technologies ApS, der vil revolutionere energistyring inden for varmepumper og skabe ekstra tryghed for vores kunder. DVI kan dermed introducere en banebrydende teknologi ved navn PrisOptimering, der bringer intelligent energistyring direkte til varmepumperne.

PrisOptimering er ikke blot en software, men en teknologi til at maksimere effektiviteten og minimere omkostningerne ved at integrere varmepumper i vores daglige energiforbrug. Denne teknologi giver os mulighed for at tilbyde vores kunder en unik og skræddersyet oplevelse, hvor deres varmepumper bliver intelligente og tilpasser sig dynamisk til skiftende elpriser.

Fordelene ved PrisOptimering:

  1. Vores varmepumper vil nu køre mindst muligt, når elpriserne er på deres højeste, hvilket resulterer i betydelige besparelser for vores kunder.
  2. Styringen vil løbende beregne, hvor lange pauser varmepumpen kan tage uden at gå på kompromis med varmekomforten i hjemmet. Dette sikrer optimal ydeevne og komfort.
  3. Brugerne får nu en detaljeret viden om, hvornår varmepumpen har været aktiv, og hvad det har kostet. Dette gør det muligt for vores kunder at være fuldt informerede om deres energiforbrug

Den nye software åbner også dørene for fremtidens intelligente energisystem, SmartGrid. Varmepumpen er nu forberedt til at integrere sig i dette system og kan fjernovervåges og -justeres af vores servicepartnere uden behov for fysisk fremmøde på adressen. Dette skaber ikke kun bekvemmelighed, men også en mere effektiv og problemfri drift af varmepumperne.

Vi er stolte af at lede vejen inden for intelligent energistyring og ser frem til at bringe denne banebrydende teknologi ud til vores dedikerede varmepumpekunder. Dette samarbejde med Neogrid Technologies er et skridt mod en mere bæredygtig og omkostningseffektiv energifremtid, hvor vores kunder kan nyde maksimal komfort uden at gå på kompromis med deres budgetter. 

DVI Energi A/S
Skørping Nord 4
9520 Skørping
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30553047
P nummer: 1013406924

Kontaktperson

KT
Ken Thon
Direktør
kth@dvienergi.com

Send til en kollega

0.046