23948sdkhjf
Del siden
Annonce

VEJ-EU lancerer nu den vigtige Vej- og Klimakoordinator-uddannelse

Forstår du vigtigheden af, hvordan veje kan spille en central rolle i håndteringen af fremtidens udfordringer med hverdagsregn og skybrud? Har du evnerne til at planlægge avanceret vandhåndtering på veje? Hvis disse spørgsmål står i centrum for dit daglige arbejde, og hvis du stræber efter opdateret ekspertise, så er den nye uddannelse som certificeret Vej- og Klimakoordinator skræddersyet til dig.

Vi befinder os i en tid, hvor klimaforandringerne udvikler sig med hast, og det kræver en ekstraordinær viden og dygtighed inden for branchen. Vi er i en kapløbssituation, hvor vi skal holde trit på flere fronter, og effektiv håndtering af nedbør og vejvand er en afgørende en af dem.

Af den grund har VEJ-EU skabt en eksklusiv uddannelse, der over tre dage giver dig en dybdegående forståelse af veje og klima. Du lærer:

🌟 Anvendelsen af digitale terrænmodeller i planlægningen af avanceret vandhåndtering på veje (Scalgo).

🌟 Konkrete principper og løsninger inden for avanceret vandhåndtering på vejene i en fremtid med ændret klima.

🌟 En integreret tilgang til vejregler, trafiksikkerhed og tilgængelighed, der harmonerer med de kommende krav til vandhåndtering på vejene.

Formålet med uddannelsen er at give dig en holistisk forståelse af forholdet mellem klimaudfordringer og vandhåndtering på vejene. Du vil opnå en indsigt i vejen som en afgørende faktor i fremtidens tilgang til at håndtere hverdagsregn og skybrud i byområder. Som en del af denne viden vil du blive introduceret til brugen af Scalgo - den avancerede digitale terrænmodel, der anvendes i planlægningen af veje med avanceret vandhåndtering.

Denne uddannelse strækker sig over tre dage og kombinerer omfattende undervisning med gruppearbejde og en inspirerende ekskursion til Klimabyen i Middelfart. Afslutningsvis vil der være en eksamen, der med bestået resultat gør dig til en certificeret Vej- og Klimakoordinator.

Læs mere om uddannelsen her:

https://www.vej-eu.dk/da/miljoe-og-klima/vej-og-klimakoordinator-241885/

VEJ-EU Vejsektorens Efteruddannelse
Guldalderen 12
2640 Hedehusene
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK86632012
P nummer: 1002752313

Kontaktperson

CBN
Carsten Bredahl Nielsen
+45 20604832 carsten@vej-eu.dk

Send til en kollega

0.063