23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nye Standarder for Miljøvenlig Praksis

Frandsen & Søndergaard går forrest i skabelsen af miljøvenlige byggepladser. De har udviklet strategier, der ikke kun reducerer byggepladsens miljøpåvirkning, men også sikrer sunde arbejdsmiljøer.

Affaldshåndtering og Genanvendelse

Implementeringen af effektive affaldshåndteringsplaner på byggepladser har ført til imponerende resultater inden for genanvendelse. Ifølge en nylig rapport fra Miljøstyrelsen er genanvendelsesraten på byggepladser 30% højere end branchens gennemsnit. Dette reducerer ikke kun mængden af deponeret affald, men bidrager også til opfyldelse af nationale genanvendelsesmål.

Miljøbeskyttelse på Byggepladsen

Implementeringen af miljøvenlige strategier har resulteret i betydelig reduktion af støj-, støv- og vibrationsniveauer på byggepladser. Ifølge en undersøgelse foretaget af Green Building Council er praksissen med at minimere miljøpåvirkningen 15% mere effektiv end industrien generelt. Det har positive virkninger på både lokalt miljø og arbejdstageres sundhed og trivsel.

Innovation i Genbrug og Genanvendelse

Aktivt samarbejde med leverandører og partnere for at introducere innovative løsninger inden for genbrug og genanvendelse viser potentiale for at reducere det samlede miljømæssige fodaftryk fra byggeindustrien med op til 20% inden 2030, ifølge en rapport fra C40 Cities.

Dokumentation og Opfølgning

Engagement i implementering af miljøvenlige praksisser er ikke blot målrettet, men dokumenteres også omhyggeligt. Ifølge data fra DGNB viser indsamlede dokumentationer en kontinuerlig forbedring af miljøpræstationer, inklusive opfyldelse af miljøstandarder i DGNB-sager og måling af spildmængder fra byggepladsen som en del af udvidede LCA-faser.

Frandsen & Søndergaard er din pålidelige partner, når det kommer til bæredygtig ingeniørkunst. Vi er dedikerede til at skabe bygninger, der balancerer æstetik, funktionalitet, økonomi og bæredygtighed. Med vores ekspertise og engagement er vi klar til at tackle fremtidens udfordringer og bidrage til en mere bæredygtig fremtid. Vi skaber byggerier, der gør en forskel og bidrager med en positiv indvirkning på samfundet.

Læs mere om vores bæredygtighedsydelser
 

Frandsen & Søndergaard, Rådgivende Ingeniørfirma K/S
Voergårdvej 8
9200 Aalborg SV
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28489676
P nummer: 1011145392
Nyeste opslag fra Frandsen & Søndergaard, Rådgivende Ingeniørfirma K/S
Indlæs flere opslag

Send til en kollega

0.047