23948sdkhjf
Del siden
Annonce

3byggetilbud.dk løfter sløret for gigantisk reklameoffensiv med rekordstort budget

Danmarks førende håndværkerportal har igangsat 2024 med et historisk stort markedsføringsbudget. I løbet af sine 24 år i branchen har opgaveformidleren aldrig tidligere igangsat en kampagne af denne størrelse. Den omfattende markedsføringsstrategi omfatter både TV, radio og online medier.

Budskabet er tydeligt: Med 3byggetilbud.dk kan man nemt og hurtigt finde en kvalificeret håndværker til ethvert bygge- eller renoveringsprojekt, uanset om det drejer sig om udskiftning af taget, et nyt badeværelse eller etablering af ny belægning. 

Kampagne til alle afkroge af landet

Markedsføringsindsatsen blev sat i gang allerede 1. januar 2024 med et sponsorat af vejret på NOVA, som kører flere gange dagligt i hele 2024. Fra 8. januar kører der også tv-reklamer på TV2. Og så sponsorerer 3byggetilbud.dk et af TV2’s største programmer: “3 X Beliggenhed”. 

Men det stopper ikke her, for 3byggetilbud.dk kører radiospots på populære radiostationer som Radio 100, NOVA, The Voice og Pop FM fra i næste uge, og i løbet af første kvartal 2024 vil der også køre tv-reklamer på Kanal 4, Kanal 5, Kanal 6, Kanal 9, Discovery, Eurosport og NGC.

“Det er vigtigt for os at komme ud i alle afkroge af landet. Der er stadig danskere, der trods vores eksistens i 24 år endnu ikke ved, at vi er vejen til en god oplevelse med en håndværker. Og det skal de vide – lige fra Åkirkeby til Skagen til Frederiksberg,” forklarer Johnny Krogsgaard, CTO hos 3byggetilbud.dk, og fortsætter: “Samtidig er vi i førersædet online, og det er en position, som vi fortsat kommer til at prioritere mange ressourcer på – og endnu flere end vi nogensinde har gjort.”

Flere renoveringssager

Den ambitiøse kampagne sigter mod at tiltrække flere renoveringsivrige danskere til 3byggetilbud.dk, og det er en reaktion på den generelle nedgang i byggebranchen. 

Johnny Krogsgaard kommenterer: "Vi kunne se sidste år, at nogle af vores tilknyttede håndværkere fik tyndere ordrebøger, og derfor vil vi gerne bygge oven på vores markedsførende position og bidrage med flere gode sager. Det er helt afgørende for os at være frontløbere i branchen og skabe vækst i henvendelser til glæde for vores tilknyttede håndværkere.”

Johnny Krogsgård tilføjer, at 3byggetilbud.dk ser ind i 2024 med positive øjne og en forventning om, at det bliver 3byggetilbud.dks bedste år nogensinde. 

På 3byggetilbud.dk kan du se markedsføringskampagnen og læse mere om det at samarbejde som håndværker med opgaveformidleren

3byggetilbud.dk A/S
Antonigade 4, 4.
1106 København K
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26832624
P nummer: 1009391483

Kontaktperson

MC
Maria Carlsen
Kommunikationschef
+45 26740636 mac@3byggetilbud.dk

Send til en kollega

0.047