23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Norlys og Kemp & Lauritzen går sammen om at opføre ladeløsninger i hele Danmark

Fremtidens ladeinfrastruktur skal være langtidsholdbar, og række generationer ud i fremtiden. Sådan lyder overskriften for det mangeårige samarbejde, som Norlys og Kemp & Lauritzen netop har indgået. Sammen skal de opføre helt ny og fremtidssikret ladeinfrastruktur på tværs af Danmark.

Det skal være let og gnidningsfrit for elbilister at lade elbilen op hele vejen fra Skagen til Gedser. Derfor etablerer Kemp & Lauritzen nu ladepunkter for Norlys i hele Danmark på de steder, der giver danskerne de bedst mulige betingelser for at kunne lade deres bil op. Det er en stor opgave, der vækker både glæde og stolthed hos Kemp & Lauritzen:  

- Vi er utrolig stolte over at være med til at gøre grøn omstilling til virkelighed sammen med Norlys i det her samarbejde. Det passer rigtig godt til vores DNA i Kemp & Lauritzen, hvor vi har en lang historie og tradition for at være med til at udvikle Danmark, siger Thomas Gjørup, direktør for Teknikhuse i Kemp & Lauritzen.

De mange forskellige lademuligheder kommer ikke bare til at gøre en forskel i dag, men også for de kommende generationer. Et fokus, der har været en vigtig faktor for begge parter.

- I Norlys arbejder vi for at skabe et nationalt ladenetværk, der får betydning langt ud i fremtiden. For at realisere det, er det afgørende, at vi indgår partnerskaber med de rette samarbejdspartnere. Det har vi fundet i Kemp & Lauritzen, siger Ellen Trolle, direktør for Norlys’ ladestanderforretning.

Norlys og Kemp & Lauritzen har allerede taget hul på projektet, og er sammen gået i gang med at opføre lademuligheder en lang række steder i Danmark. 

Kort om Norlys: 
Norlys er Danmarks største integrerede energi- og telekoncern med 3.500 medarbejdere. Norlys leverer energi, ladestandere, internet og TV til flere end 1,7 millioner husstande og virksomheder, og er ejet af 800.000 andelshavere. Norlys arbejder for grøn omstilling og digitalisering. Ud over de kunderettede aktiviteter ejer Norlys blandt andet landets største elnet og landets største fibernet samt aktiemajoriteten i Norlys Energy Trading, som handler med energi. Derudover ejer Norlys også halvdelen af Eurowind Energy, der er en førende udvikler af solcelle- og vindmølleparker.

Kort om Kemp & Lauritzen: 
Kemp & Lauritzen leverer løsninger inden for el, VVS, ventilation og køl og tilbyder alt fra daglig service til store entrepriser og unikke specialer. For at lykkes med den grønne omstilling, er Kemp & Lauritzens tekniske løsninger i dag i høj grad drevet af data og digitale værktøjer. Virksomheden har knap 2.700 medarbejdere landet over, og har udført tekniske totalløsninger til både private erhvervsdrivende og offentlige kunder i mere end 140 år.

Kemp & Lauritzen A/S
Roskildevej 12
2620 Albertslund
Albertslund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK57471719
P nummer: 1003121702

Kontaktperson

KT
Karen Thure
Kommunikations og marketingschef
+45 22211014 KATH@kemp-lauritzen.dk

Send til en kollega

0.063