23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ledelse af unge generationer

Som afslutning på året havde HSHansen inviteret Adfærdsøkonom og Arbejdsmarkedsresearcher, Alexandra Krautwald, til at holde et indlæg om vigtige aspekter af ledelse af de unge generationer.

Mødet blev planlagt med erkendelse af, at en dynamisk tilpasning til skiftende strukturer er afgørende for at tiltrække kvalificeret arbejdskraft, også i fremtiden. Det er vigtigt at forstå både styrker og sårbarheder hos forskellige generationer for at etablere en arbejdsplads, der anerkender og støtter begge sider.

Virksomheder skal i dag skabe en kultur, der imødekommer de unges forventninger til faste kontrakter, fleksibelt arbejde og social ansvarlighed. Dette kræver en inkluderende ledelsesstil, der integrerer de unges selvstændighed og nyskabende tilgange med de ældres erfaring og stabilitet. Samtidig kræver det en helhedsorienteret tilgang til ledelse, hvor management, lederskab og naturlig moral forenes. Dette indebærer fokus på følelser, selvrealisering og opbygning af social kapital.

Mødet gjorde os også opmærksomme på, hvordan adfærdsdesign kan motivere vores medarbejdere, og hvordan det kan gøres lettere at træffe ønskede valg i vores daglige arbejde.

Fremadrettet vil vi arbejde på at implementere konkrete initiativer, der styrker vores arbejdskultur, skaber flere positive oplevelser for vores medarbejdere og positionerer os som en attraktiv arbejdsplads for både unge og ældre generationer.

Sammen vil vi fortsætte med at udforske og forme fremtiden for vores arbejdsplads!

Vi tør – Vi kan – Vi vil

hshansen.dk

HSHansen a/s
Randersvej 2B, 2.
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK73492114

Kontaktperson

SSK
Simon S. Kristensen
Adm. direktør
ssk@hsh.dk

Send til en kollega

0.047