23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny og effektiv montering af Areco Pandeplade

Den velkendte danske pandeplade er en traditionsrig plade, som er blevet brugt i landbrugsbyggeri, erhvervsbyggeri og parcel- og sommerhuse i en lang årrække. Hos Areco Profiles er vi stolte af at kunne præsentere vores nye ‘Pandeplade Fix Montage Klods’, som hjælper med ny og hurtig montering af pandepladeklodser. Læs med her og bliv klogere.

Nem montering og top ventilation 
Denne nye ‘Pandeplade Fix Montage Klods’ er en effektiv måde at montere pandepladeklodser på, der giver ventilation i topkvalitet. I stedet for at bruge flere minutter på at montere én plade, så tager det kun få sekunder med den nye montageklods, der anbringes nemt og hurtigt på T1 lægter. 

Mange fordele giver store tids- og pengebesparelser
Denne nye og innovative måde at montere pandeplader på er et fix, der kan ses på økonomien og tidsforbruget. Det tager nu kun få sekunder at montere én enkelt plade, der giver store økonomiske besparelser på arbejdstiden ved selve monteringen. Som et resultat af dette vil man ligeledes spare kræfter, da man undgår mange løft og risici for unødige skader før og under montagen. Pandepladen kommer direkte fra pakken og op på taget uden ekstra foranstaltninger.

Kontakt os
Hvis du eller din virksomhed står med et ønske om at udnytte de mange fordele ved vores ‘Pandeplade Fix Montage Klods’, så tøv ikke med at kontakte os. Vi er altid klar til at hjælpe eller blot rådgive på enten tlf.: 98 33 64 00 eller på E-mail: info@areco.dk. 

Om Areco Profiles
Areco Profiles er den største danske udbyder af profiler til tag og væg med fokus på det skandinaviske marked. Vores styrke er at levere produkter i topkvalitet og samarbejde med tæt dialog gennem hele processen fra tanke til handling og bestilling til levering. Derudover har vi et aktivt bæredygtighedsarbejde for at reducere vores påvirkning af miljøet. Vi vil bidrage til at løse klimakrisen, eliminere ekstrem fattigdom inden 2030 og mindske uligheden i verden. Læs mere om Areco Profiles ved at klikke her.

Areco Profiles A/S
Industriparken 22
9575 Terndrup
Rebild Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10778638
P nummer: 1000131421

Kontaktperson

KC
Kim Christensen
Salgschef
kc@areco.dk

Send til en kollega

0.049