23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nordjysk Lift er altid klar til at håndtere hårdt vejr! 

Danmark har i denne uge befundet sig i en unik vejrsituation, der har budt på hårde forhold fra nord til syd. Mens Nord- og Midtjylland kæmpede med en snestorm, kæmpede den sydlige del af landet med massive regnskyl og oversvømmelser. Hos Nordjysk Lift tager vi udfordringerne op og står klar til at levere løsninger, der hjælper vores kunder i udfordrende tider.

En klar håndsrækning i sneens og regnens tegn

Snestorme og store regnskyl kan skabe problemer og behov for særligt udstyr. Derfor har vi mobiliseret vores ressourcer og har en bred vifte af løsninger klar til udlån og levering i hele landet.

For sneen: Vores sneplove til teleskoplæssere er klar til at rykke ud og håndtere de største snemængder. Uanset om det er på veje, parkeringspladser eller andre områder, kan vores udstyr gøre en forskel i at genoprette normal drift trods vinterens udfordringer.

For oversvømmelserne: Vi har også et væld af affugtere og dykpumper klar til at håndtere vandmængder og minimere skader forårsaget af oversvømmelser. Vores udstyr er effektivt og pålideligt, designet til at tackle de mest krævende situationer.

Ring til os på 99 245 245 - Vi er klar til at hjælpe dig!

Uanset om du står over for sne, oversvømmelser eller begge dele, er vi her for at hjælpe. Vores dedikerede team vil guide dig gennem de bedste løsninger for dine specifikke behov.

Nordjysk Lift - Tættere på end du tror

Vi er til stede i hele landet med vores 11 afdelinger, og vores mål er at sikre, at du altid har adgang til det rette udstyr, uanset hvor i Danmark du befinder dig. Lad os sammen tackle de udfordringer, som det danske vejr kaster vores vej! 🙌🏻

 

Nordjysk Lift ApS
Frederikshavnsvej 315
9800 Hjørring
Hjørring Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34594643

Send til en kollega

0.062