23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Opførelse af 60 friplejeboliger i Hørsholm.

Der er særlig fokus på bæredygtighed og anlæggelse af grønne udenomsarealer med stor biodiversitet og gode trænings- og opholdsmuligheder for beboerne.

Spændende nyhed!

Bebyggelsen, som føres op i 3 etager, er på 4.574 m2 og udformes som et ’H’ med en samlende midterbygning med fællesfaciliteter samt administration, teknik og personalerum – og plejeboliger i fløjene med fælleskøkkener og spisestuer.

Der er særlig fokus på bæredygtighed og anlæggelse af grønne udenomsarealer med stor biodiversitet og gode trænings- og opholdsmuligheder for beboerne. På taget opføres et orangeri – og flere tagflader belægges med sedum og solceller.

Teamet bag er: Thormann A/S, SPD Klædebo ApS,  arkitekt Danielsen Architecture og ingeniør VITA ingeniører A/S.  Byggeriet certificeres til DGNB-guld i samarbejde med Ingeniør- og bæredygtighedsrådgiver FRANDSEN & SØNDERGAARD K/S.

Hos Frandsen og Søndergaard har vi siden 2017 haft øget fokus på bæredygtighed i byggeriet. Vi arbejder med at implementere bæredygtighed i alle byggeriets faser, samt i alle led af byggeriets værdikæde. Vi har et stort dedikeret bæredygtighedsteam med kompetencer indenfor de aktuelle områder af bæredygtighed og cirkulær økonomi. Derfor kan vi bistå vore samarbejdspartnere og kunder i kompetent bæredygtighedsrådgivning fra konkret rådgivning på operationelt niveau, til rådgivning på strategisk niveau der er med til at udvikle vore kunders forretning i en mere bæredygtig og ansvarlig retning.

DEDIKERET BÆREDYGTIGHEDSTEAM
Vores bæredygtighedsteam efter- og videreuddanner sig løbende og holder sig opdateret på nyeste viden og erfaring indenfor bæredygtighedsområdet. Hos Frandsen & Søndergaard er vi medlem i forskellige bestyrelser og advisory boards, der alle er med til at fremme den bæredygtige og cirkulære omstilling i Danmark. Derudover er vores team med i forskellige relevante fag- og netværksgrupper for hele tiden at holde sig ajour på de mange forskellige områder der har med bæredygtighed at gøre.

Læs mere om vores kompetencer her: https://frandsen-sondergaard.dk/raadgivningsydelser/dgnb/

Frandsen & Søndergaard, Rådgivende Ingeniørfirma K/S
Voergårdvej 8
9200 Aalborg SV
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28489676
P nummer: 1011145392
Nyeste opslag fra Frandsen & Søndergaard, Rådgivende Ingeniørfirma K/S
Indlæs flere opslag

Send til en kollega

0.047