23948sdkhjf
Del siden
Annonce

De største boligtrends i 2024: Bæredygtig indretning, upcycling og farver

Et nyt år giver anledning til refleksion og kigge fremad mod endnu et nyt og farverigt år Derfor har vi i samarbejde med en række af landets dygtigste indretningseksperter og farvenørder kigget på hvad der hittede i 2023 og hvad vi spår bliver populært i 2024.

I 2024 ses en markant tendens i boligindretning mod bæredygtighed, genbrug, upcycling og farverige paletter, drevet af økonomisk pres og en stigning i miljøbevidsthed blandt danskerne.

Genbrug og upcycling er blevet mere populære, med 90% af de 18-30-årige og 80% af resten af befolkningen, der handler genbrug. 

TikTok har også haft en stor indflydelse på boligtrends, specielt gennem "dopamin decor", som involverer farver og mønstre, der fremkalder glæde. Hjernen reagerer positivt på symmetri og balance, og denne trend forventes at fortsætte.

Derudover forudses en stigning i brugen af organiske materialer som sten, træ, planter og kork i 2024. Disse materialer er miljøvenlige og passer ind i de fleste hjem. Lise Vandborg fra "Nybyggerne" understreger denne trend i hendes sommerhus, hvor hun bruger farver, naturmaterialer og upcycling.

Farvetrends for 2024 inkluderer livlige lyserøde og blå nuancer, ferskenfarven og mørkere toner som antracitgrå. Pantone har udråbt "Peach Fuzz" som årets farve. Varme solfarver vil også være populære.

Louise Holm fra Salesstyling observerer en stigende efterspørgsel efter varme farvetoner og en tendens til at kombinere disse med dristigere farver. Dette afspejler et ønske om mere personlige og indbydende hjem.

Samlet set afspejler boligtrends i 2024 en bevægelse mod mere bæredygtig, personlig og farverig indretning, hvor kreativitet og miljøbevidsthed spiller en central rolle.

Du kan læse hele rapporten her: De største boligtrends i 2024: Bæredygtig indretning, upcycling og farver

 

Urban-Hald ApS
Læsøvej 1A, st.
9800 Hjørring
Hjørring Kommune
Danmark
CVR nummer: DK39701642
P nummer: 1023768921

Kontaktperson

RL
Rasmus Linddahl
rasmus@urbanhald.dk

Send til en kollega

0.047