23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Besøg Conmas’ showroom og oplev maskinerne på tæt hold

Hos Conmas er vi bevidste om, at det ikke altid er nemt at købe en maskine, som man hverken kan se eller prøve. Ofte afhænger det af en rundtur, god prøvetør og det, at kunne se maskinen i dens fulde form. Derfor inviterer vi dig ind i vores showroom.  

Oplev innovationen bag hvert produkt
Hos Conmas inviterer vi dig til at udforske vores showroom, der rummer et bredt udvalg af de bedste og mest kvalitetsfulde maskiner til byggeindustrien, detailhandel, værksteder og meget andet. Vores showroom giver dig mulighed for at se, røre og endda prøvekøre vores maskiner.

Vores showroom er hjemsted for et varieret sortiment af løfteudstyr, der spænder fra trucks til glasløftere. Vi har vores produktkategorier, som er henholdsvis gaffeltrucks, lifte, palleløftere, pallestablere, glasløftere og materielhejs. Hertil kommer der løbende nye produkter til. Hver måned kan du opleve et nyt produkt. Vi har dog også et udvalg af brugte maskiner, som du også kan se og prøvekøre. 

Prøvekørsel af maskineriet 
For at tage din oplevelse et skridt videre tilbyder vi også prøvekørsel af vilkårlige produkter i vores showroom. Det er din chance for at mærke kraften, smidigheden og pålideligheden af vores udstyr i den faktiske arbejdssituation. Ring blot til os på forhånd for at planlægge din prøvekørsel.

Besøg vores hjemmeside for at lære mere om Conmas og vores sortiment. 

Conmas ApS
Frederikshavnsvej 295
9800 Hjørring
Hjørring Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33863748

Send til en kollega

0.093