23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Måneden, der gik.. November

Det er ingen hemmelighed, at bygge- og industribranchen altid har travlt. Det samme gælder Nordjysk Lift, som i november kunne tage i mod mange nye produkter, samtidig med, at de 11 afdelinger viste, hvordan et godt og solidt samarbejde kan løse mange opgaver. Koordinering, tidsstyring og planlægning gjorde mange umulige opgaver mulige. Følg med herunder, for at komme bag om kulissen hos Nordjysk Lift, i november.

November har været en ekstraordinær måned for Nordjysk Lift, hvor vi oplevede en intens travlhed med hasteleveringer på tværs af hele landet. Fra Kolding til Klampenborg og fra Valby til Hvidovre har vi hos Nordjysk Lift bevist, at vi er parate til at træde til, uanset hvor i landet der er brug for vores hjælp.

Lynhurtig respons
I løbet af en hektisk november har vi trådt til når vores nuværende og nye samarbejdspartnere har haft mest brug for vores hjælp i forbindelse med det massive regnvejr i den Sydøstlige del af landet. Forespørgsler, der virkede umulige og urealistiske, blev leveret inden for utroligt korte tidsrammer. Hasteleveringerne er blevet udført med præcision, hvilket har resulteret i, at kunderne fik alt leveret inden for maksimalt 2 timer efter bestilling.

Uanset om det har været i Kolding, Valby, Hillerød eller Klampenborg, har Nordjysk Lift vist, at afstanden ikke er en hindring og ej heller tidpres.

Kunden altid i centrum
Den succesfulde og travle måned udspringer ikke blot på baggrund af vores tekniske kunnen og effektive logistik, men også i vores engagement i at sætte samarbejdspartneren i centrum. Vores service handler aldrig kun om at have godt udstyr, men også om at imødekomme vores samarbejdspartners behov og skabe værdi i enhver situation. Dette er for, at oplevelsen af at samarbejde med Nordjysk Lift skal være ligeså god som selve produktet, hvis ikke bedre. Uden den rette service, hvor vi møder vores samarbejdspartnere i øjenhøjde, så kan vi ikke drive en god forretning. Derfor vægter vi altid at gøre 110 % fremfor ”blot” 100 %.

Parate til hjælp, døgnet rundt
Nordjysk Lift har markeret sig som en pålidelig samarbejdspartner, der altid er parat til at hjælpe, uanset tidspunktet på dagen. Vi ønsker at være det naturlige valg for samarbejdspartnere, såvel nuværende som nye, der står over for presserende behov og stramme tidsfrister. Men alt ville ikke kunne lade sig gøre uden vores 11 teams i de forskellige afdelinger, som hver dag mestrer koordinering, samtidig med at de responderer og agerer på en måder, der afspejler beredskabet. Dette gør, at både vi og vores samarbejdspartnere altid kan stole på, at vi yder den hjælp der skal til samt leverer produktet.

En måned, der går i huskebogen
November 2023 vil uden tvivl blive husket som en måned, hvor vi fik demonstreret vores omstillingsparathed, samt evne til at håndtere intens travlhed med stor professionalisme. Det er også en måned, som har bragt os nogle helt nye og spændende produkter, heriblandt en spritny Weycor læssemaskine, en lithium-batteridrevet 30 meter bomlift, 28 meter bomlift og 24 meter bomlift.

Vi ser glædeligt tilbage på november, men vi glæder os samtidig til en travl afrunding på 2023 – et år, der i særdeleshed har bragt nogle lærerige og spændende oplevelser med sig, som er blevet toppet af mange nye kollegaer.

Nordjysk Lift ApS
Frederikshavnsvej 315
9800 Hjørring
Hjørring Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34594643
P nummer: 1017739758

Send til en kollega

0.047