23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Riwal forlænger sponsorat med Odense Zoo

Riwal er glade for at annoncere en forlængelse af sponsorat og samarbejde med Odense Zoo.

Værdiskabende sponsorat for begge parter

Vores sponsorat med Odense Zoo har gensidig betydning. Bjarne Klausen, Direktør i Odense Zoo udtaler:

"Når Riwal er sponsor for Zoologiske Have, så betyder det noget for begge parter. Det betyder både, at Riwal kommer tættere på Zoo og på det netværk, vi har, og på det vi laver. Fordi vi åbner for mange ting, når man er sponsor i haven, som er interessant for mange mennesker."

Dertil er man som sponsor i Odense Zoo med til at støtte forskning og naturbevarelse i form af donation til et specifikt dyreprojekt og et internationalt naturbevarelsesprojekt.

El lifte fra Riwal benyttes i Zoo

I Odense Zoo har man over 60 bygninger, heriblandt bygninger med mærkelige konstruktioner, hvor man skal kunne nå op til. Ved specifikke events i Odense Zoo kræves der også arbejde i højden, som f.eks. Jul i Zoo, hvor zoologiske have pyntes op.

Det betyder at Odense Zoo har brug for lifte til, at kunne udføre deres opgaver i højden. Men det er vigtigt for Odense Zoo at benytte eldrevne lifte. 

"For os var det vigtigt at få eldrevne lifte hos Riwal. Det er klart at hvis man har fyldt haven med dieseldrevne lifte, så er der jo larm overalt og det genererer både vores gæster og vores dyr." - Bjarne Klausen, Direktør i Odense Zoo.

Ved at benytte el-drevne lifte reducerer man både CO2- og støjudslippet. 

Officiel sponsor for girafferne

I Odense Zoo vil man kunne finde vores logo ved det højeste dyr, nemlig ved girafferne, hvilket vi synes giver rigtig god mening.

Vi ser frem til et fortsat samarbejde med Odense Zoo.

Riwal Danmark A/S
P.L. Brandts Allé 1
5220 Odense SØ
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30609492
P nummer: 1013349483

Kontaktperson

FH

Send til en kollega

0.063