23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Wood-ways.com vinder prestigefuld erhvervs pris for 3. år i træk

For intet mindre end 3. år i træk, er Wood-ways.com den stolte modtager af erhvervsprisen Succesvirksomhed

Erhvervsprisen blev stiftet i 2019 af Spar Nord og BDO, med et ønske om at hylde en helt særlig elite af virksomheder i det danske erhvervsliv. I hver af landets fem regioner, udvælges 200 virksomheder, der leverer et særligt bidrag til vækst og velstand i lokalområderne og til dansk økonomi som helhed.

Feltet starter med over 300.000 aktive virksomheder, og ud fra en række kriterier om kontinuerligt at skabe vækst samt stabile finansielle resultater år efter år, udvælges de bedste på landsplan. Det er derfor en stor ære, at Wood-ways.com endnu en gang befinder sig i toppen af dette felt, og kan pryde kontoret med den 3. statuette og et indrammet diplom fra Succesvirksomhed.

En sådan pris vidner ikke kun om et dedikeret team, men også en vilje og evne til at gå den ekstra mil for det gode produkt og samarbejde, der i sidste ende udgør Wood-ways.coms succes. Målet hos Wood-ways.com er fortsat at være førende på markedet, både på kvalitet, service og æstetik når der produceres og opsættes træbroer og træstier i hele landet. 

Wood-ways.com A/S
Finlandsvej 5
8660 Skanderborg
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32839800
P nummer: 1015975179

Send til en kollega

0.032