23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Fuldendelse af Sporbyen Randers

Den sidste etape består af imponerende 1000 m2 boliger fordelt på 2 etager, og det er med stor stolthed, at der ses tilbage på den vellykkede realisering af dette ambitiøse projekt.

Fuldendelse af Sporbyen Randers: Den Ultimative Etape er Afsluttet

Sporbyen Randers har netop opnået ibrugtagningstilladelse for den tredje og sidste etape af det imponerende byggeri, der udgør en væsentlig del af Randers' arkitektoniske og samfundsmæssige udvikling. Dette projekt, bestående af boliger og et P-hus, repræsenterer en monumental bedrift i byggebranchen.

Den sidste etape af Sporbyen Randers omfatter ca. 1000 m2 boliger fordelt på to etager og markerer afslutningen på en rejse, der startede med projektets første fase i 2019. Etape 2 fulgte derefter, og nu er etape 3 endeligt blevet afleveret. Arne Andersen Vrå A/S har spillet en nøglerolle i dette projekt ved at opføre imponerende 6100 m2 boliger som en del af totalentreprise.

Frandsen og Søndergaard har været ansvarlige for projekteringen af konstruktioner og installationer, hvilket har været afgørende for projektets succes og opfyldelsen af dets tekniske krav.

Projektet er en del af en samlet vision inddelt i tre etaper, der nu er fuldt realiseret. Dette markerer ikke kun en betydningsfuld milepæl for Sporbyen Randers, men også for det lokale samfund, der vil nyde godt af det skabte miljø.

Arne Andersen Vrå A/S, Krogh Arkitekterne A/S og Frandsen og Søndergaard er stolte over deres bidrag til dette bemærkelsesværdige projekt, der ikke kun repræsenterer teknisk ekspertise, men også en engageret indsats for at skabe bæredygtige og moderne boliger.

Bygherre: Kimbo Holding ApS
Totalentreprenør: Arne Andersen Vrå A/S
Arkitekt: Krogh Arkitektur A/S
Ingeniør: Frandsen & Søndergaard K/S

Dette afsluttede kapitel af Sporbyen Randers er en sejr for samarbejde, innovation og ingeniørkunst, og det efterlader et varigt aftryk på byens skyline og samfundets udvikling. Læs mere om vores projekter på https://frandsen-sondergaard.dk/

Frandsen & Søndergaard, Rådgivende Ingeniørfirma K/S
Voergårdvej 8
9200 Aalborg SV
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28489676
P nummer: 1011145392
Nyeste opslag fra Frandsen & Søndergaard, Rådgivende Ingeniørfirma K/S
Indlæs flere opslag

Send til en kollega

0.047