23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Spektakulær park i Esbjerg anlægges med træstier

Stort naturprojekt involverer Wood-ways.com i spektakulær oplevelsespark i Esbjerg

Et grønt område i Esbjerg på hele 264.000 kvadratmeter, svarende til 34 fodboldbaner skal omdannes til en aktivitetspark. Parken kaldes Spektrumparken og er inddelt i fire områder. Frikvarteret, Eventyrskoven, Sanseengen og Paradissøerne. Første del står færdig, og næste etape, Eventyrskoven, er under udførelse. 

Eventyrskoven skal rumme en scene med tilskuerpladser, træstier, og flere platforme med forskellige oplevelsesmuligheder, der giver plads til kreativitet, læring og fordybelse. Hele byggeriet, som også omfatter en træbro over afvandingskanalen, bliver udført i FSC certificeret hårdttræ og produceres og monteres af Wood-ways.com.

I skrivende stund bliver stierne opsat med stor respekt for den omkringliggende natur. Træstier bliver bygget ca. 30 cm. over jorden, som giver passage dyreliv og vegetation. Hele byggeriet bliver integreret i den eksisterende natur, og fuldender oplevelsen, der bl.a. kan nyde i opstillede hængekøjer.

Når Eventyrskoven står klar i Spektrumparken, kan borgere i alle aldre nyde naturen og fælles oplevelser i smukke omgivelser der indbyder til ro, naturoplevelser og samvær i smukke omgivelser. 

Wood-ways.com A/S
Finlandsvej 5
8660 Skanderborg
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32839800
P nummer: 1015975179

Send til en kollega

0.047