23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Juleferie

VEJ-EU holder lukket mellem jul og nytår, men hjemmesiden er åben for tilmelding til kurser, efteruddannelse og kompetenceudvikling i 2024. Vi ønsker alle kursister og øvrige samarbejdspartnere god jul og godt nytår!

Der er store forventninger til branchen.

Mange ting peger på, at vej- og anlægssektoren skal i arbejdstøjet. Blandt andet vil Infrastrukturplanen og konsekvenserne af de klimaforandringer, som har været tydelige løbet af efteråret, stille krav til branchen om knivskape løsninger.

Der skal tænkes trafiksikkerhed og fremkommelighed, klima og miljø, sikkerhed og arbejdsmiljø og en hel række andre emner, som kræver vedligholdelse og udbygning af den enkeltes kompetencer. 

Der er også søgning på kurser, som kan dygtiggøre vores branchens aktører. Vi har haft travlt i 2023 og der er ingen tegn på, at travlheden aftager i 2024.

Så både de engagerede og dygtige undervisere og medarbejderne på sekretariatet er ved at lægge an til en velfortjent juleferie, så vi står veloplagte klar til - efter nytår - at byde velkommen til en ny kursus- og konferencesæson. Hjemmesiden https://www.vej-eu.dk/ er som altid åben, så du kan se og tilmelde dig kurserne. 

 

God jul og godt nytår til alle Licitationens læsere. 

VEJ-EU Vejsektorens Efteruddannelse
Guldalderen 12
2640 Hedehusene
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK86632012
P nummer: 1002752313

Kontaktperson

CBN
Carsten Bredahl Nielsen
+45 20604832 carsten@vej-eu.dk

Send til en kollega

0.078