23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Bæredygtigt Byggeri Tager Form: DGNB-opstartsmøde på Golfparken i Ringe

En grøn bølge af bæredygtighed har skyllet ind over Golfparken i Ringe, og det starter med en banebrydende begivenhed: DGNB-opstartsmødet på byggepladsen.

Fokus på Essentielle DGNB-Elementer: Under mødet blev der delt afgørende information om centrale fokusområder i et DGNB-certificeret byggeri. Affaldssortering og udelukkelse af farlige kemikalier i materialer blev fremhævet som nøgleelementer for at skabe en byggeplads med fokus på bæredygtighed.

Aktive Deltagere Giver Liv til Diskussionen: De engagerede underentreprenører, der ikke blot deltog aktivt, men også bidrog med gode spørgsmål og værdifulde input. Det er denne slags samarbejde, der former bæredygtige projekter.

Imponerende Sammenspil med Selmer Gruppen A/S: Vi havde privilegiet af at besøge byggepladsen sammen med Selmer Gruppen A/S, vores dedikerede totalentreprenør og bygherre. Mødet samlede et imponerende hold af dygtige underentreprenører:

Jydske Kloak & Beton
Søndergaards Elementmontage ApS
StarVVS
Kemp & Lauritzen A/S
A10 Tæpper & Gardiner
Færch & Co. A/S
Boligvex

Fremtiden er Bæredygtig: Vores samarbejde går hånd i hånd med vores ambition om at skabe et bæredygtigt og vellykket byggeri. 

Hos Frandsen & Søndergaard har vi arbejdet med DGNB-certificering siden 2017; vi har et bredt team af uddannede DGNB-auditorer og DGNB-konsulenter, som samarbejder på tværs af de aktuelle projekter. DGNB skal implementeres tidligt i et projektforløb og følges kontinuerligt til projektet står færdigopført. En af grundstenene i systemet er, at man skal have særlig fokus på sin proces og tidligt tage stilling til visioner og mål, hvilket bidrager til en optimal implementering, hvoraf risikoen for fejl og mangler minimeres.

Når Frandsen & Søndergaard varetager den rådgivende DGNB-rolle, er vi synlige, opmærksomme, deltagende, systematiske og tilbyder faglig sparring gennem det komplette projektforløb.

Læs mere her: https://frandsen-sondergaard.dk/dgnb-certificering-for-nybyg-omfattende-renovering%ef%bf%bc/

 

Frandsen & Søndergaard, Rådgivende Ingeniørfirma K/S
Voergårdvej 8
9200 Aalborg SV
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28489676
P nummer: 1011145392
Nyeste opslag fra Frandsen & Søndergaard, Rådgivende Ingeniørfirma K/S
Indlæs flere opslag

Send til en kollega

0.047