23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nordjysk Lift er, med 11 afdelinger i landet, altid i nærheden af dig

I en verden, hvor effektivitet og tilgængelighed er afgørende for succes, står Nordjysk Lift som en af de førende aktører inden for materieludlejning med ikke mindre end 11 afdelinger i hele Danmark. Fra nord til syd, øst til vest, Nordjysk Lifts netværk af afdelinger er skræddersyet til at opfylde dine behov og løfte din virksomhed til nye højder.

Nordjysk Lifts landsdækkende afdelinger
Nordjysk Lifts 11 afdelinger er spredt ud over hele Danmark og fungerer som knudepunkter for kunder, der har behov for pålidelige produkter og professionel kundeservice og rådgivning. Disse afdelinger er ikke kun fysisk placeret bekvemt, men de repræsenterer også Nordjysk Lifts engagement i at levere service i topklasse på tværs af landet, heriblandt konkurrencedygtige leveringspriser og leveringstider.

De 11 afdelinger befinder sig i de nedenstående landsdele og byer:

  • Nordjylland: Frederikshavn, Hjørring, Aalborg og Thisted
  • Østjylland: Randers, Grenaa og Aarhus
  • Sydjylland: Vejle
  • Fyn: Odense
  • Sjælland: Hillerød og Hvidovre

Kontakt Nordjysk Lift i dag
Uanset om du står over for store byggeprojekter og har brug for en stor gravemaskine eller har behov for en enkelt lift til en kortere opgave, kan Nordjysk Lift imødekomme dine behov med vores landsdækkende afdelinger, som er strategisk placerede og lader os altid være lige i nærheden af dig, med ikke blot kvalitetsudstyr, men også en service, der afspejler den meget jordnære og respektfulde nordjyske kultur. 

Besøg vores hjemmeside for at finde din nærmeste afdeling, eller kontakt vores professionelle team i dag på 99 245 245. Husk også, at du kan besøge vores Facebook eller LinkedIn-profil, for at holde dig opdateret på dag-til-dag nyheder om nye produkter, tilbud, samarbejdspartnere, projekter og meget mere. 

 

Nordjysk Lift ApS
Frederikshavnsvej 315
9800 Hjørring
Hjørring Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34594643
P nummer: 1017739758

Send til en kollega

0.047