23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Conmas er Danmarks eneste forhandler af SG-glasløftere

I en verden, hvor teknologiske fremskridt konstant ændrer vores måde at arbejde på, står en dansk virksomhed som en af de førende producenter inden for glasinstallation. Hos Conmas er vi glade for at være Danmarks eneste forhandler af SG-glasløftere, også kendt som glasrobotter. Disse maskiner har ikke blot ændret branchen, men har også sat en helt ny standard for, hvad der er muligt inden for glasmontering.

Glasløftere, der når nye højder
De innovative glasløftere, henholdsvis SG350, SG450 og SG650, er resultatet af innovation og kreativitet. Disse glasrobotter er ikke bare en forbedring af eksisterende teknologi; de repræsenterer et kvantespring inden for glasmontering. For første gang nogensinde kan vinduer nu løftes til og monteres i 1. sals højde (5,8 meter), hvilket åbner døren for en række nye muligheder og øger sikkerheden og effektiviteten i arbejdsprocessen.

Hvad gør glasløfterne så unikke?
SG-glasløfterne skiller sig ud på flere måder:

  1. Unik løftehøjde: SG350, SG450 og SG650 er en af de første glasløftere, der kan nå op til 1. sals højde, hvilket eliminerer behovet for farlige stiger eller stilladser. Deres løftekapacitet indikeres af deres respektive modelnavne – dvs. henholdsvis 350, 450 og 650 kg.
  2. Innovativ teknologi: Producenten har implementeret banebrydende teknologi, herunder avancerede sensorer og præcisionsstyring, der gør glasinstallation mere nøjagtig og mindre tidskrævende.
  3. Fokus på sikkerhed: Sikkerheden er i højsædet, hvilket afspejles i glasløfterne, der er designet med høj brugervenlighed og beskyttelse i tankerne. Dette reducerer markant risikoen for arbejdsulykker og skader. 

Invester i fremtiden med vores glasløftere
Ved at vælge Conmas som din leverandør af SG-glasløftere, investerer du ikke kun i topmoderne teknologi, men også i pålidelighed og ekspertise. Vores dedikerede team er klar til at rådgive dig om den bedste løsning til dine behov og sikre dig en problemfri anvendelse af din kommende glasløfter. 

Udforsk vores udvalg af glasløftere og bliv klogere på maskinerne samt hvilke specifikke behov, du har. Når du har gjort det, kan du altid ringe til os på 99 235 235, for at få mere rådgivning, booke en fremvisning eller booke et møde.

Conmas ApS
Frederikshavnsvej 295
9800 Hjørring
Hjørring Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33863748
P nummer: 1027819415

Send til en kollega

0.051