23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Afmatningen rammer forskelligt

For et år siden talte Danske Malermestre med en række malermestre i forhold til krisen. Nu besøger vi dem igen. Hvor de større firmaer i dag bliver reddet af en bred portefølje, mærker de mindre tydeligt afmatningen i byggeriet.

Renoveringsopgaver er kommet i fokus hos Malerfirmaet Jeppesen med 60-70 ansatte. Ligesom andre større malervirksomheder kan malermester Lars Jeppesen mærke afmatningen i malerfaget, som slog igennem her i 2023. 

- Vores udbud er i dag drejet til store renoveringer. Både offentlige renoveringer og en tre-årig opgave med 50 store lejligheder. Det er indenfor renoveringer, at de store opgaver er i spil nu, fortæller malermester Lars Jeppesen fra Malerfirmaet Jeppesen, der inden for det seneste år er blevet en del af Håndverksgruppen, HG, som består af håndværksvirksomheder fra Danmark, Norge og Sverige. Sammen med de øvrige danske malerforretninger i Håndverksgruppen – C. Møllmann & Co., DSJ Malergruppe og Malerfirmaet Ernst Hansen arbejdes der på tværs for at løfte landsdækkende opgaver – og det har gjort, at omsætningen er steget. 

Læs artiklen Afmatningen rammer forskelligt i medlemsbladet Danske Malermestre 

Foto Brian Rasmussen og Søren Hytting

Danske Malermestre
Islands Brygge 26, 5.
2300 København S
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK61834710
P nummer: 1003147310

Kontaktperson

Annika Ipsen
Kommunikationsansvarlig
+45 61779770 aip@malermestre.dk

Send til en kollega

0.047