23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Glædelig jul og godt nytår fra alle os i SYSTRA

Julefreden er så småt ved at sænke sig, og året går på hæld. Vi vil gerne benytte lejligheden til at sende en stor tak til vores kunder, samarbejdspartnere, kolleger og andre venner af huset for et godt samarbejde i 2023. Sammen har vi skabt fantastiske resultater, der styrker mobilitet, infrastruktur og en bæredygtig udvikling i Danmark.

Der er sket meget for os som firma i 2023. Vi er gået fra at være Canadisk ejet og hedde Atkins, til at være fransk ejet og hedde SYSTRA. Det der dog ikke har ændret sig er, at vi i samarbejde med vores kunder og samarbejdspartnere stadig arbejder for at skabe intelligente og bæredygtige infrastrukturløsninger, der er rygrad og hjerte i et dynamisk samfund.

Vi har en sund forretning og har gennem 2023 fortsat med at udvide vores kundebase inden for infrastruktur og forsyning.

Vi er stolte over, at vi i 2023 har været med til at realisere og igangsætte mange alsidige projekter, som sætter skub i en grøn og mere bæredygtig udvikling af vores samfund.

Heriblandt kan vi nævne rammeaftaler med Metroselskabet, Signalprogrammet, Femern-forbindelsen, Øresundsmotorvejen, Ny jernbane over Vestfyn og udvidelsen af Hillerødmotorvejen. Dette er alle projekter, vi glæder os meget over at være en del af.

Læs mere om vores projekter her.

Flere dygtige kollegaer på tværs af internationale grænser og kontorer
Vi har også fået nye kolleger i løbet af 2023, og vi er utrolig glade og stolte over, at de har valgt at slutte sig til SYSTRA. Velkommen til alle – vi glæder os til samarbejdet i 2024, og vi håber, at endnu flere vil blive en del af vores virksomhed og spændende projekter i året, der kommer.

Derudover er der med skiftet til SYSTRA familien også fulgt nye kollegaer med – både nationalt og internationalt. Allerede blot fire måneder efter vi er blevet en del af SYSTRA samarbejder vi med nye kollegaer på projekter på tværs af kontorer og landegrænser, og vi glæder os til endnu mere vidensdeling i 2024.

Vi ser frem mod 2024 med stor optimisme. Ud over et skarpt fokus på vores kerneområder, fortsætter vi vores rivende udvikling inden for bæredygtighed, digitalisering, vand og forsyning.

Vi ønsker alle en rigtig glædelig jul – og et grønt, godt og lykkebringende nytår!

 

Hold dig opdateret og følg os på LinkedIn og Instagram.

SYSTRA Danmark A/S
Kay Fiskers Plads 10
2300 København S
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26048494
P nummer: 1003417022

Kontaktperson

Eva Rindom
Adm. Direktør
+45 27112050 erindom@systra.com

Send til en kollega

0.047