23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny hansgrohe bruserslange med genanvendte materialer

Tekstil er kendt for at gøre indretningen hyggeligere. Især på badeværelset tilføjer man et personligt touch med et blødt tæppe og matchende håndklæder. Tekstilbruserslangen hansgrohe Designflex sætter ligeledes et hyggeligt præg: Den bløde og behagelige overflade gør brusebadet endnu skønnere. Og det bedste ved dette innovative produkt: Det slidstærke garn på slangen er fremstillet af genanvendte plastikflasker.

Dermed er Designflex ikke blot et stykke moderne design, men den innovative overflade af genbrugs-PET-materiale bidrager til den cirkulære økonomi og understøtter en bæredygtig livsstil. hansgrohe Designflex har vundet iF Design Award 2023.

Gennemtestet lang levetid

Materialet af genanvendt PET garanterer lang levetid og er modstandsdygtigt over for fugt. På grund af disse egenskaber anvendes materialet også andre steder, der kræver enorm holdbarhed, bl.a. i sejlteknologi, udendørsmøbler og medicinalteknologi. En innovativ fletteteknik sikrer, at de enkelte, multifarvede tråde væves tæt, og skaber samtidig Designflex-slangernes individuelle udseende. De nye hansgrohe-slanger fås i seks farver og passer således til mærkets øvrige produkter i forskellige FinishPlus-overflader.

Let at bruge, let at rengøre

hansgrohe Designflex gør dit brusebad lettere. Det innovative produkt vejer ca. 30 procent mindre end en standard hansgrohe bruserslange. Den er let at installere, da den er kompatibel med alle gængse håndbrusere, og takket være det tætvævede garn er slangens overflade særligt vand- og smudsafvisende. Det gør Designflex særligt let at rengøre.

Andre genanvendte højdepunkter

Designflex-slangen fås også i den sandfarvede overflade, som kendetegner de særligt bæredygtige hansgrohe Planet Edition-produkter af genanvendt kunststof. Den kan dermed kombineres med Pulsify Planet Edition håndbruseren og det sandfarvede WallStoris Planet Edition tilbehør. Håndbruseren bruger kun 6 liter vand i minuttet og er fremstillet af genanvendt kunststof i stedet for krom.

Hansgrohe A/S
Jegstrupvej 6
8361 Hasselager
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10440033
P nummer: 1000077584

Kontaktperson

SHD
Salgsafdeling Hansgrohe Danmark
Salgsafdeling
+45 86287400 info@hansgrohe.dk

Send til en kollega

0.048