23948sdkhjf
Del siden
Annonce

CB Group indgår leverandøraftale med Nordstern

Odenseanske CB Group, en af Danmarks førende i trykprøvning og energimærkning af den danske bygningsmasse, indgår aftale med entreprenørvirksomheden Nordstern om tryg og fleksibel totalleverance af bygningsanalyser.

Udløber
6. december 2028

“Vi er både glade og stolte over, at Nordstern valgte os i udbuddet om bygningsanalyser. Det er en 2-årig aftale, som betyder meget for en analysevirksomhed, som vores.” udtaler adm. direktør Kasper Rudolfsen.

Aftalen er forhandlet mellem Kasper Rudolfsen, direktør hos CB Group og Michael Weiss, indkøbschef hos Nordstern.

Det går stadig fremad i den danske byggebranche. Og ligegyldigt hvilke byggerier der er tale om, kræves en række færdigmeldingsdokumenter. Og her leverer CB Group de dokumenter der kræves.

“Vi leverer stort set alle bygningsanalyser” fortæller Kasper Rudolfsen og fortsætter “lige fra trykprøvninger, lydmålinger og energimærkninger, til termografi, VOC- og radonmåling.

Analyseopstart før konkurrenterne

“Vi har netop afsluttet et webinar for alle projektchefer i Nordstern, hvor vi bl.a. lægger vægt på samarbejdet i analyserne. Jo før vi kommer på banen, jo nemmere gennemføres testene” forklarer Kasper. ”En tidlig dialog om opgaven skaber en tryg proces helt frem til afleveringen, og det er netop tanken bag konceptet TrygTrykprøvning, som er omdrejningspunktet i vores tilgang til alle projekter” fortsætter Kasper.

“Vi har jo stor ekspertise, mandskab og udstyr til alle opgaver, bl.a. trykprøvninger og energimærkninger. Og selvom det er en lille ting for entreprenøren, så kan byggeriet jo ikke færdigmeldes uden. Og her kommer samarbejdet til sin ret. Vi kan nemlig se, at dem vi samarbejde med, hvor vi får lov, at komme med tidligt i processen, kommer trygt og gnidningsfrit gennem analyserne, og opnår dermed hurtigere afslutning og færdigmelding af byggeriet.” afslutter Kasper.

Om CB Group

CB Group er en førende aktør inden for tryg trykprøvning og energimærkning, og vi skiller os ud ved også at tilbyde undervisning i forbedring af tæthed. Med det voksende fokus på energibesparelser og sundt indeklima i Danmark er der fastsat krav til bygningers energiforbrug og tæthed. Vi er stolte af at være certificeret af en uafhængig institution til at udføre trykprøvning.

Vores omfattende erfaring inden for trykprøvninger gør os i stand til at håndtere alle typer opgaver i hele Danmark. Du kan være tryg ved, at vores undersøgelser og rapporter er præcise og professionelle, hver gang – vi har gjort det siden 2010.

Vil du vide mere?

Du kan læse mere om vores unikke koncept på https://trygtrykproevning.dk/tryg-trykproevning/ og du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt gerne Kasper Rudolfsen, som er ansvarlig på dette område.

Du finder kontaktoplysninger på vores medarbejdere her: https://cbgroup-erhverv.dk/index.php/medarbejdere/

CB Group
Havnegade 76
5000 Odense C
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK38978039
P nummer: 1022889512

Kontaktperson

Kasper Rudolfsen
Direktør
+45 53821362 kr@cbgroup.dk

Send til en kollega

0.046