23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Conmas er Danmarks eneste LGMG-forhandler

LGMG er et af verdens førende brands inden for eldrevne lifte. Det er et brand, som har opbygget et helt særligt ry grundet deres kvalitetsfulde maskiner, som i årevis har assisteret et utal af firmaer i byggebranchen. Læs med herunder, for at læse mere om LGMG, samt hvilke produkter, vi forhandler, som de eneste i Danmark.

Conmas er den eneste forhandler af LGMG-lifte i Danmark. Det betyder, at du kan finde kvalitetslifte fra LGMG i vores store sortiment.

LGMG har stor erfaring og ekspertise inden for lifte, og er kendt for deres innovative teknologi og pålidelige produkter, herunder et stort udvalg af eldrevne lifte. Samarbejdet med LGMG giver os dermed mulighed for fortsat at kunne forsyne vores kunder med det bedste udstyr på markedet.

LGMG leverer lifte af høj kvalitet til forskellige industrier over hele verden, og som den eneste officielle forhandler af LGMG-lifte i Danmark kan vi hos Conmas nu tilbyde et endnu større udvalg af lifte, der er skræddersyet til forskellige behov og budgetter.

Vores sortiment af af LGMG-lifte består nu af saxlifte, søjlelifte og bomlifte med mange forskellige modeller, løftekapaciteter mellem 200 og 450 kg og løftehøjder mellem 6 og 30 meter. Samtlige lifte kan anvendes til alverdens opgaver i højden, grundet en meget høj fleksibilitet samt design der gør, at liftene nemt kan manøvreres rundt i smalle passager. Uanset om det er til bygge- og anlægssektoren, vedligeholdelsesarbejde eller noget helt tredje, kan vi levere pålidelige LGMG-lifte. 

LGMG er langt fremme i udviklingen af lifte baseret på el- og lithiumteknologi. Med fokus på miljøvenlige løsninger har LGMG udviklet lifte, der kører på el, og disse lifte tilbyder ikke kun forbedret energieffektivitet, men reducerer også emissioner og støjniveau i forhold til brændstofdrevne lifte. LGMG’s lifte har dermed en emissionfri drift, hvilket skåner både operatøren, men også miljøet og de nærmeste omgivelser. 

Som altid er Conmas klar med en jordnær, men professionel ekspertise og rådgivning, når du som kunde skal vælge LGMG-lifte til dine specifikke behov. Vores erfarne team vil med stor glæde vejlede dig om de bedste løsninger og sikre, at du får mest muligt ud af din investering i lifte.

Kontakt os i dag for at bestille eller høre mere om de innovative lifte fra LGMG. Vi hjælper dig med at finde den helt rigtige løsning til dig.

Conmas ApS
Frederikshavnsvej 295
9800 Hjørring
Hjørring Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33863748
P nummer: 1027819415

Send til en kollega

0.062