23948sdkhjf
Del siden
Annonce

ABC Pavilloner tilbyder nu også udlejning af energistationer

Modulproducenten ABC Pavilloner har nu gjort det muligt for deres udlejningskunder at leje energistationer til udlejede moduler som følge af et stigende behov for mindre klimabelastende opvarmningsmuligheder.

Behovet for mindre klimabelastende opvarmningsmuligheder er stigende, og der er derfor godt nyt til kunder, som er på udkig efter en god og prisvenlig opvarmning af modulbyggeri til leje. ABC Pavilloner, som allerede sælger energistationer til deres salgsmoduler, udvider deres tilbud til også at indbefatte leje af energistationer til deres udlejningsmoduler.

- Ved at tilbyde muligheden for at leje en energistation sammen med vores udlejningsmoduler giver vi vores kunder en fleksibel opvarmningsløsning, der samtidig er energibesparende. Som virksomhed har vi selv et stort fokus på at blive CO2-neutrale, og derfor er det selvfølgelig et naturligt tiltag at kunne tilbyde CO2-besparende opvarmningsløsninger til vores kunder, siger autoriseret VVS-installatør A/K hos ABC Pavilloner Michael Jensen.

Luft-til-vand-varmepumper
Energistationen fra ABC Pavilloner er en særskilt boks, der monteres ved siden af modulbyggeriet. Dermed spares et teknikrum væk og altså værdifulde kvadratmeter inde i modulbyggeriet. Energistationen indeholder en varmepumpe, der udnytter varmeenergien fra luften til at opvarme selve bygningen og vand til bygningen. Selvom termometeret måtte vise kolde temperaturer udenfor, så kan varmepumpen anvendes hele året rundt.

- Vores energistationer er såkaldte luft-til-vand-varmepumper, og vi kan som udgangspunkt levere energistationer til moduler på op mod 300 kvadratmeter. Men skulle der nu opstå et behov for en varmepumpe til et større modul, kan vi også levere det. 

Godt for både økonomien og klimaet
De moduler, hvor der ikke er andre muligheder for opvarmning end via strøm, fx områder, hvor man ikke kan tilsluttes et fjernvarmenet, eller hvor en midlertidig tilslutning til fjernvarmenettet vil være økonomisk ufordelagtigt, vil en energistation være relevant.

Det vil altså sige, at en energistation kan være godt for både klimaet og økonomien, og ABC oplever da også allerede stor efterspørgsel på den nye udlejningsmulighed:

- Når man sammenligner energiforbruget ved en energistation med eksempelvis fjernvarme og naturgas, vil det i de fleste tilfælde være mere energieffektivt at vælge en varmepumpe. Samtidig kigger mange af vores udlejningskunder ind i, hvordan de i højere grad kan reducere deres CO2-udledning, hvilket en energistation kan bidrage til. Vi er derfor meget glade for at kunne matche kundernes efterspørgsel på mere klimavenlige opvarmningsløsninger til vores udlejningsmoduler, lyder det fra Michael Jensen.

ABC Pavilloner A/S
Fundervej 44
7442 Engesvang
Ikast-Brande Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21637076
P nummer: 1005084503

Kontaktperson

Edel Friis
Marketing, Kommunikation & It
+45 73708380 ef@abcpavilloner.dk

Send til en kollega

0.047