23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Tag med os ind i fremtidens byggeri …

… med vores nye innovative byggekomponenter, der kombinerer godt arbejdsmiljø med god økonomi – det er den billigste og bedste løsning på markedet mht. levering og montering - Fik vi nævnt at det også er den hurtigste?

Vores nye isoleringsskrue er udført i glasarmeret nylon, der er et meget stærkt produkt -  skruen sikrer ved montage, at der ikke opstår luftlommer i fremtiden under betongulvet ned mod isoleringen – vores huse skal være topisolerede – også i gulvfladen!

Økonomi

Der skal kun bruges 1,38 skrue pr. m2 med vores system, så den er langt billigere end andre løsninger på markedet. (der typisk forbruger 5 stk/m2).

Man monterer let 2-300 stk i timen af vores skruer, så der er en stor besparelse på arbejdstiden.

 

Arbejdsmiljø

Vores skruer leveres med et hoved der ”bider sig fast” på bitsen, dvs. man kan stå op og montere skrue på bits uden den falder af under montage.

Vores bits leveres i længder op til 700 mm, så man kan foretage montage af skruer i gulv stående – dette giver en formidabel arbejdsstilling ifht. nuværende systemer.

Har man brug for at montere siddende eller på knæ, findes bits-længder også i 190 mm, så man er tæt på emnet der monteres i.

 

Miljø

Vores skruer kan recycles 100 procent på fabrikken i Farum.  Da vi er dansk producerede og leverer ‘just in time’, spares mange kørte kilometer med produkter.

Fabrikken der producerer er CO2 neutral på sit strømforbrug.
Isoleringsskruen kan bruges til et væld af ting på byggepladsen
Den er udviklet til at fastholde isolering under selvbærende terrændæk, men kan så meget andet.

 

Det kan bla. nævnes:

Fasthold af støbefolie inden udstøbning – Der findes en krave på skruen der dels angiver hvortil der skal skrues, og dels kan benyttes til fasthold af støbefolier mm.
Fastgørelse af udsparinger – ved rørgennemføringer o.lign. er vores skrue særdeles velegnet til at fastgøre udsparing omkring røret, så det sidder fast i underlag til der er støbt.
Fasthold i øvrigt af komponenter i terrændæk – vores skrue har en udtræksstyrke på 42 kg i en S80 EPS isolering, så den er velegnet som ”anker” for lettere fastgørelser / midlertidige fastgørelser i underlag af isolering.

Med venlig hilsen

Dansk Byggekomponent ApS

Dansk Byggekomponent ApS
Farum Gydevej 67
3520 Farum
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK40966331
P nummer: 1025276805

Kontaktperson

Henrik Pommergaard Hansen
PARTNER/SALG/UDVIKLING
+45 2272 2200 hph@dbk-aps.dk

Send til en kollega

0.047