23948sdkhjf
Del siden
Annonce

NYHED! Vi udvider garantien på karme til 25 år!

Fremtidens træ/alu vindue med idealcore™ får nu en udvidet garanti mod råd og svamp!

25 ÅRS PRODUKTGARANTI

Vi oplever i dagligdagen at rigtig mange kunder, og særligt slutbrugere, har svært ved at se de små men vigtige forskelle i et vinduesvalg. Det er forståeligt, da de fleste vinduer ved første øjekast kan se ens ud, når de betragtes ude- eller indefra.

Hos Idealcombi er vi kendt for detaljen i vinduet og vi bliver ofte valgt på grund af vores individuelle designs og brede sortiment, som matcher enhver byggestil. 

Derudover er vi også kendt for vores innovative karmløsninger med idealcore™ som giver dig markedets absolut ”varmeste” karm! idealcore™ karmen kræver ikke vedligehold, reducerer varmeregningen, forlænger vinduets levetid markant og forbedrer dermed den samlede økonomi for din vinduesinvestering. 

KARMEN ER VINDUETS SVAGESTE PUNKT OG VI UDVIDER NU GARANTIEN!

Det er med stor begejstring, at vi kan dele denne nyhed, hvor vi endnu engang sætter dagsordenen for branchen og styrker vores ambition om at levere markedets bedste vindue.

På karmkonstruktioner hvor der er indbygget idealcore™ i karmens mest udsatte område, ”den våde zone”, er produktgarantien nu udvidet til 25 år mod råd og svamp!

Garantien omhandler Idealcombi produkter med indbygget idealcore™ i karmen.  Den udvidede garanti gælder ved alle nye leveringer.

25 ÅRS GARANTI PÅ IDEALCORE™ KARMEN!

Se garantidokumentet her: https://idealcombi.dk/kundeservice/garanti/

Se videoen! Tryk HER 

VI STÅR KLAR TIL AT HJÆLPE DIG

Har du et aktuelt vinduesprojekt eller ønsker du at høre mere? Kontakt os på tlf. 96 88 25 00 eller send din forespørgsel til vores landsdækkende Idealhuse på info@idealcombi.dk. 

Idealcombi A/S
Nørre Allé 51
7760 Hurup
Thisted Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25829328
P nummer: 1001588780

Kontaktperson

Claus Winther
Direktør COO
+45 20128015 cwl@idealcombi.dk

Send til en kollega

0.047