23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Tørre facts om Dualproof A vandtætningsmembran

Tætner mod permanent vandtryk i hele bygningens levetid.

Betonkonstruktioner under terræn er særligt udsatte for indtrængning af fugt og vand, især i støbeskel mellem lodrette og vandrette bygningsdele, hvor risikoen for uønsket vand er betydelig.

Vi anbefaler altid, at du benytter en vandtætningsmembran på bygningsdele under terræn. Selvom mindre fugtsikring og fugebånd i støbeskel ofte er tilstrækkelige, er det i mange tilfælde nødvendigt at vandtætne mod permanent vandtryk i hele bygningens levetid.

Udover at sikre vandtætheden, så kan vores Dualproof A vandtætningsmembran også medvikre til at forlænge konstruktionens levetid ved at forbedre betonens eksponeringsklasse.

Hvordan virker Dualproof A?
Den friske beton danner en mekanisk forbindelse med PP-fiberstoffet i Dualproof A-systemet, hvilket skaber en komplet og holdbar binding med den hærdede beton. Denne binding forhindrer vand i at trænge mellem membranen og den hærdede beton.

Husk at installere Dualproof A, før stålarmeringen placeres og betonen hældes i.

Dualproof A er ikke kun hurtig og nem at montere med selvklæbende samlinger, men den er også designet til at modstå udfordrende forhold og sikrer en langvarig vandtætning. Produktet er en pålidelig løsning, der beskytter nye bygninger mod vandindtrængning fra starten.

Dualproof A er velegnet til brug i DGNB og Svanemærket Byggeri.
Den kan også anvendes i miljøer med saltvand og fungerer som en effektiv radon- og gasbarriere.

Med ruller på 1,5 x 20 meter er Dualproof A let at håndtere, og vi leverer den direkte til dit byggeprojekt fra dag til dag.

Du ser mere om Dualproof A i produktbladet på vores hjemmeside.

Valg af membran og omfang afhænger af risiko og konsekvens, men uanset hvilken løsning du har behov for, kan Gottfred Petersen A/S levere produkter, der matcher dine krav.

Lad os sammen skabe tørre, sikre og holdbare konstruktioner!
Hvis du vil vide mere om Dualproof A eller vandtætning til dit næste projekt, er vores salgs- og rådgivningsteam klar til at hjælpe dig.

Kontakt os på telefon: 6341 1240 eller via e-mail: byg@gottfred.dk.

Gottfred Petersen A/S
Langelandsvej 15
5500 Middelfart
Middelfart Kommune
Danmark
CVR nummer: DK15013788
P nummer: 1000845355

Kontaktperson

Morten Nielsen
Kundesupport og Marketing
+45 6341 1233 mon@gottfred.dk

Send til en kollega

0.047