23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ikke en splint går til spilde, når vi producerer produkter i træ

I produktionen af vores produkter til indretning af have og uderum, bliver al træ anvendt og omdannet til et brugbart produkt. Overskydende træ omdannes nemlig til produkter, som kan bruges til biobrændsel.

"Siden grundlæggelsen af PLUS A/S i 1917 har respekten for håndværket og for naturens materialer haft helt afgørende betydning for vores produktionsmetoder. Når vi anvender naturmaterialer må vi naturligvis sørge for, at intet går til spilde. Og vi må sørge for, at de træer, der skoves plantes påny, hvilket vi støtter op om med vores certificeringer FSC og PEFC ,"  fortæller Lars Højsgaard, der er administrerende direktør hos PLUS A/S.

I løbet af de første årtier af PLUS' historie blev produktionen af hegn (dengang under navnet Sorø Stakitfabrik) flyttet fra Sorø til Vejen, hvor der var lettere adgang til de jyske skove. Allerede dengang blev hver en pind anvendt på savværket – lige ned til den sidste ende af en granlægte, som blev solgt som plantepind til den lokale planteskole.

I dag ligger vores produktion i blandt andet Letland, som er kendt for at være dækket af store arealer med skov. Her bliver al overskydende træ lavet til biobrændselsprodukter:

  • Rester af træ skæres til optændingspinde
  • Ukurante trærester laves til savsmuld og presses til træpiller.

Er du nysgerrig efter at se vores produktsortiment - så tjek udvalget af design til indretning af hus og have ud her.

----

Står du med et spændende indretningsprojekt til et uderum og mangler råd og vejledning ? Så tøv ikke med at kontakte os på tlf 7996 3333.

PLUS A/S
Ådalen 13B
6600 Vejen
Vejen Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34564310
P nummer: 1003042852

Kontaktperson

KLG
Kirsten Lukmann Gormsen
Content- og SoMe-medarbejder
klg@plus.dk

Send til en kollega

0.078