23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Skabt af genbrugsmaterialer: hansgrohe Pulsify Planet Edition

hansgrohe Pulsify Planet Edition håndbruseren fremstilles i høj grad af genbrugsmaterialer og forbruger op til 60 % mindre vand end konventionelle hansgrohe-håndbrusere. I samme serie: Bruserslange og tilbehør.

Behovet for velvære står i tydelig kontrast til det voksende behov for at spare på vand og energi. Det varme brusebad udgør en af de største energiudgifter og CO2-udledninger i hjemmet, men samtidig er det daglige bad for mange en uundværlig del af hverdagen. De nye hansgrohe Planet Edition giver et bæredygtigere bud på, at få de modsatrettede behov til at mødes.

Bevidst ressourceforbrug – i produktion, i brug og bagefter
”Der, hvor man kan spare mest CO2 og energi, er i badeværelsets brugsfase. Et minut under en varm bruser bruger cirka lige så meget energi som at køre i en elbil på motorvejen i et minut,” fortæller Steffen Erath, Head of Sustainability, Hansgrohe SE. For at reducere det energiforbrug strømmer der kun seks liter vand i minuttet gennem Pulsify Planet Edition håndbruseren, mens man stadig oplever en høj komfort.

Men også produktionen og bortskaffelsen af forkromede produkter belaster miljøet. "Vi har undersøgt alle aspekter af produkternes livscyklus og fundet frem til, at vi i Pulsify Planet Edition kunne udskifte alle dele, som ikke er i berøring med vandet, med genbrugsmateriale,” forklarer Raphael Zajac, produktmanager hos hansgrohe.

Genanvendt og genanvendeligt kunststof
hansgrohe Pulsify Planet Edition håndbruserens greb består af genanvendt kunststof. Den unikke proces til udvinding af dette råstof er specialudviklet af Hansgrohe. Det ABS-belagte kunststof fra kasserede produkter og overskud fra produktionen finskæres og renses. Herefter forvandles det til granulat af høj kvalitet. Håndbruseren er fremstillet komplet kromfrit, og alle anvendte råstoffer kan genanvendes.

Ud over håndbruseren præsenterer hansgrohe også andre produkter af genanvendt kunststof. hansgrohe Planet Edition omfatter også den populære tilbehørskollektion hansgrohe WallStoris Planet Edition og bruserslangen hansgrohe Designflex Planet Edition. Garnet til slangens tekstiloverflade er fremstillet af genanvendte PET-flasker.

Læs mere om hansgrohe tilgang til bæredygtighed her.

Hansgrohe A/S
Jegstrupvej 6
8361 Hasselager
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10440033
P nummer: 1000077584

Kontaktperson

SHD
Salgsafdeling Hansgrohe Danmark
Salgsafdeling
+45 86287400 info@hansgrohe.dk

Send til en kollega

0.047