23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Teambuilding, firmatur, skal du med næste gang?

Engang i mellem er det rart at sætte autosvar på e-mailen, lade telefonsvareren tage de indgåede opkald og tage på en firmatur.

Der sker nemlig noget, når man sådan forlader sin vante pladser på kontorstolen eller på byggepladsen, for pludselig vil man opleve helt nye sider af sine kollegaer, som kan inspirere til, at nye idéer, muligheder og samarbejder opstår.

Teambuilding er et nøgleord for VM Viuff & Mørkebæk, også når det kommer til firmature. For det er nemlig teambuilding-aktiviteter, der binder os sammen.

VM Viuff & Mørkebæk har netop været 4 dage på Island. Formålet med turen var teambuilding og at styrke vores relationer til hinanden – og at få en masse oplevelser, både fagligt og ikke-fagligt. Vores tur bød på spektakulære naturoplevelser som besøg i Den Blå Lagune, i lavagrotter, på gletsjere, ved gejsere såvel som ATV-ture i den smukke natur, besøg på byggepladser samt undervisning om tidsstyring i byggerier. Turen var en kæmpe oplevelse for os alle.

I VM Viuff & Mørkebæk vil vi hinanden, og derfor prioriterer vi at bruge tid med hinanden. Før vores tur til Island, havde vi netop afholdt sommerhygge for alle vores medarbejdere, deres familier og børn, med hoppeborge og aktiviteter for børn og barnlige sjæle i alle aldre.

Hvis du også vil være en del af VM-familien, så send en ansøgning til Lars på lars@viuff.as – lige nu søger vi både byggeledere og projektledere.

VM Viuff & Mørkebæk
Baltorpbakken 1
2750 Ballerup
Frederikssund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30716744
P nummer: 1013452497

Kontaktperson

Jan Viuff
Teknisk direktør/partner og salgsansvarlig
+45 30 56 77 44 jan@viuff.as

Send til en kollega

0.047