23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Revolutionerende testværktøj til ERICHSEN-prøvning af metalplader

Belyst kuglestanse sætter nye standarder indenfor revnedetektering på tynde metalplader og -folier

Strenometer ApS er glade for at kunne introducere et nyt testværktøj fra Erichsen GmbH & Co. KG til revnedetektering på metalplader og metalfolier.

Testværktøjet er en belyst kuglestanse, der revolutionerer revnedetektering på tynde metalplader og -folier med en tykkelse på op til 0,2 mm.

Med sine mange fordele repræsenterer den belyste stanse et betydeligt gennembrud inden for test af plademetal, især i forbindelse med ERICHSEN-prøvning.

  • Materiale af høj kvalitet: Kuglestansen er fremstillet af transparent aluminiumoxidbaseret keramik, som er kendt for sin robusthed og holdbarhed.
  • Lysbaseret revnedetektering: Integreret belysning muliggør præcis og sammenlignelig detektering af revner ved ERICHSEN-prøvning på tynde metalplader og -folier.
  • Kamera med magnetisk holder: En specialudviklet software gør det muligt ved hjælp af et industrielt kamera at opdage og dokumentere selv de mindste revner med stor præcision.
  • Kontaktløs tænd-sluk-knap: En medfølgende magnetisk pen muliggør nem og sikker betjening af testsystemet. (Tænder/slukker lyset i kuglestansen når den er monteret).
  • Kompatibel med ERICHSEN metalprøvningsmaskiner: Systemet er kompatibelt med flere af ERICHSENs metalprøvemaskiner.

Den belyste kuglestanse fås i sæt, som indeholder alle de komponenter der kræves til de tilsvarende metalprøvningsmaskiner. Sættet består af en belyst Ø 20 mm kuglestanse, kamera med USB-kabel, magnetisk pen, monteringsbeslag, ladestation, PC med evalueringssoftware, skærm, tastatur og mus; kan eftermonteres på ældre modeller uden touchskærm.

Med den belyste kuglestanse sætter ERICHSEN nye standarder inden for pladetestning. Brugervenlighed kombineret med præcis revnedetektering gør dette værktøj til et uundværligt redskab i metalforarbejdningsindustrien. Virksomheder der vælger at sætte deres lid til den mest avancerede teknologi inden for metalprøvning af tynde metalplader og -folier, vil i den belyste kuglestanse finde den ideelle løsning.

Yderligere information om den belyste kuglestanse kan hentes hos: 
Strenometer ApS, Kongevejen 213, 2830 Virum, 45 95 07 00, salg@strenometer.dk

Strenometer ApS
Kongevejen 213
2830 Virum
Lyngby-Taarbæk Kommune
Danmark
CVR nummer: DK73217717
P nummer: 1002395360

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047