23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Undgå galvanisk tæring i selvbærende terrændæk med korrekt opstropning

Et stort problem i bærende konstruktioner er samarbejder med de tekniske fag omkring ophængning af rør og installationer under selvbærende terrændæk i blødbundsbyggerier. Det har Dansk Byggekomponent ApS nu fundet løsningen på, ved at ændre materialevalg til det mere bæredygtige glasarmerede nylon, der erstatter de nuværende systemer i rustfrit stål. Derved undgås kondensproblemer ved knas berøring af armeringsnet i selvbærende terrændæk.

Det er svært  - ja det er rigtigt svært, for kloakfolkene at vide hvor de selvbærende gulves armeringsnet bliver placeret. Derfor oplever vi nu store problemer med tæring i de bærende konstruktioner når vi snakker selvbærende terrændæk. De nuværende beskrevne løsninger i rustfrit stål er nemlig svære - ja næsten umulige at placere så de ikke kommer for tæt på eller ligger knas med de overliggende armeringsnet de skal indflettes i.

Dette problem har Dansk Byggekomponent løst ved at bruge glasarmeret nylon, nemme montageløsninger, der giver en sikker og prisbillig løsning, samtidig med at det sikrer at der ikke opstår kondens i de bærende konstruktioner fra gennemgående rustfrit stål - glasarmeret nylon er ikke varmeledende og kan i sagens natur ikke ruste.

Vi har også sørget for en nem montage helt uden brug af værktøj, så montagehastigheden er 5-6 gange højere ifht. de traditionelle systemer i rustfrit stål.

Det vil sige, en sikker montage, en billigere montage, og en montage der sikrer at de efterfølgende arbejder ikke bliver ødelagt af kondens og varmeledning - samtidig overholder systemet BYG-ERFA mht. ingeniørberegninger og test, levetid, korrosionsfasthed osv.

Tjek vores innovative produkter ud og kom med på fremtidens rejse med nye produkter, på vores hjemmeside:  www.dbk-aps.dk

Med venlig hilsen Dansk Byggekomponent ApS

Dansk Byggekomponent ApS
Farum Gydevej 67
3520 Farum
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK40966331
P nummer: 1025276805

Kontaktperson

Henrik Pommergaard Hansen
PARTNER/SALG/UDVIKLING
+45 2272 2200 hph@dbk-aps.dk

Send til en kollega

0.047