23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Tagløsning med 40 års garanti – Steni Protego

Hos Steni er vi kendt for vores langtidsholdbare facadeløsninger, men vidste du, at vi også har et tagprodukt, der burde have meget større opmærksomhed i byggebranchen? Læs med i denne artikel og bliv klogere.

Hos Steni har vi mange års erfaring inden for tagløsninger, og vi tilbyder en tagpladeløsning lavet af stenkomposit med glat eller ru overflade. Steni Protego er et unikt tagprodukt med en forventet levetid på mere end 60 år og med 40 års garanti. Tagløsningen kræver minimal vedligeholdelse, og selve kernen i pladen optager ikke fugt eller påvirkes af UV. 

Fokus på kvaliteten
Steni Protego tagplader er lavet af glasfiberarmeret polymerkomposit med en kerne af knust natursten. Disse tynde, lette og 100 % vejr- og vandbestandige plader er nemme at håndtere og kan monteres i al slags vejr og året rundt. Pladen delaminerer ikke, bliver ikke ødelagt af frostsprængninger og optager ikke fugt. Administrerende direktør for Steni, Claus Bøgeskov, beskriver produktet som en gennemprøvet løsning med nem montering. Han udtaler, at "Monteringen af Steni Protego er hurtig og nem. Montøren kan endda sagtens betræde pladerne under monteringen uden, at de går i stykker.” 

Stort farveudvalg og fleksibilitet
Steni Protego lever op til nutidens krav til kvalitet og fleksibilitet. Vi tilbyder tagløsninger i alle vores standardfarver og formater efter eget ønske, der gør det nemt at projektere med for rådgivere. Pladerne kommer i færdige formater og kræver minimal vedligeholdelse, der sætter fokus på, at man ikke behøver gå på kompromis med det arkitektoniske design for at få kvalitetsrige tagløsninger. 

Nem integration af solceller hjælper den grønne omstilling
Udover det store fokus på kvaliteten i Steni Protego, så er det også muligt at integrere og montere en solcelleløsning side om side med tagpladerne i én og samme arbejdsgang. Solceller på taget bliver tit fravalgt, da solcellerne kan have en negativ indflydelse på det arkitektoniske design. Det specielle ved denne solcelleløsning fra os hos Steni er, at solcellerne vil fremstå som nærmest ‘usynlige’, der dermed ikke ødelægger bygningens visuelle udtryk. Solcellerne kan monteres samt udskiftes enkeltvis, og formatet kan tilpasses projektet. 

Gør som mange andre almene og kommunale bygherrer: Vælg Steni Protego og oplev fordelene ved et moderne og langtidsholdbart tagprodukt. Kontakt os i dag for mere information om, hvordan Steni Protego kan gøre en forskel for dit byggeprojekt. Kontakt os her.

 

Steni Danmark A/S
Bækkeskovvej 5
2665 Vallensbæk
Vallensbæk Kommune
Danmark
CVR nummer: DK78508019

Kontaktperson

KMH
Karsten Marott Hansen
Country Manager
+45 28871402 karsten@steni.dk

Send til en kollega

0.063