23948sdkhjf
Del siden
Annonce

CELSA NORDIC opruster med hydrogen i stålproduktionen

CELSA NORDIC vil være frontløber for en cirkulær stålværdikæde og investerer massivt i bæredygtig produktion

Med en produktion, der er drevet af energi fra vandkraft, er Celsa Nordics CO2-udledninger under halvdelen af benchmarket for branchen.

Stålproducenten har et mål for 2026 om at tilføje brint som energikilde for at reducere scope 2-emissioner i produktionen.

Den fremtidige produktlinje vil give armeringsstålet et endnu lavere fodaftryk, end de bare 445 kg CO2, der kendetegner armeringstålet fra Celsa Steel Service i dag.

I løbet af de seneste 14 år har vi investeret 882 millioner DKK i Celsa Armeringsstål for at sikre arbejdspladser og mere bæredygtig produktion af armeringsstål på det nordiske marked. Med disse investeringer ønsker vi at afbøde virkningerne af klimaforandringerne og imødegå udtømning af vores naturressourcer. Det er vores måde at beskytte miljøet på, lyder det fra Susanne Nævermo-Sand, Head of Sustainability and Strategy ved Celsa Nordic.

Investeringerne bliver taget godt imod hos kunderne på de nordiske markeder, der efterspørger mere armeringsstål med lavt CO2 aftryk. I 2022 havde koncernen 198 ansatte i Norge, 84 i Danmark, 215 i Sverige og 145 i Finland. 

Fakta om CELSA NORDIC

  • CELSA NORDICS slutprodukter er 100% genanvendelige. Virksomheden genanvender 86% af de biprodukter, de producerer og sikrer, at de resterende slaggetyper, hvide slagge og rødt støv bliver genanvendt.
  • CELSA NORDICS råmateriale er 100% genvundet stålskrot. Skrottet leveres af leverandører i Norden. 
  • CELSA NORDICS produktion er baseret på grøn energi.
Celsa Steel Service A/S
Frodebjergvej 6
3650 Ølstykke
Egedal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32988210

Kontaktperson

Send til en kollega

0.046