23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Byens Stilladser har gjort det til en leg at kommunikere

Montørerne i Byens Stilladser er til daglig spredt over alle vinde. De kører rundt til mange forskellige byggepladser og er sjældent samlet på kontoret. Derfor er der brug for en god kommunikation mellem de enkelte montører og administrationen. I videoen kan du se, hvordan de bruger Inspectly til at styrke kommunikationen.

Styrk sammenholdet og gør afstanden kortere mellem kontor og byggeplads.

De fleste virksomheder i byggebranchen har ligesom Byens Stilladser stor geografisk spredning mellem medarbejderne. Derfor er det vigtigt at sørge for en god kommunikation. Med Viden & Kommunikations-modulet fra Inspectly får du alt til at understøtte netop dette.

Modulet er en samlet værktøjskasse, der bl.a. giver dig redskaberne til at få styr på dine dokumenter, interne beskeder og virksomhedens arbejdsmiljø. Du kan også gøre ligesom Byens Stilladser og organisere din personalehåndbog i systemet.

Derudover kan du skræddersy vores platform, så den bliver én samlet indgang for din virksomhed – også til resten af jeres systemer og digitale værktøjer. Det gør arbejdsdagen både nemmere og mere effektiv for alle i virksomheden.

I videoen ovenfor kan du se, hvorfor Byens Stilladser har valgt at bruge Inspectly til deres kommunikation og dokumenthåndtering.

Læs mere om, hvordan du kan samle kvalitetssikring og intern kommunikation i samme platform.

Inspectly ApS
Lægårdsvej 24
8520 Lystrup
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33954883

Kontaktperson

REA
Rasmus Eiby Andersen
rea@inspectly.com

Send til en kollega

0.047