23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Spedition Purrmann lægger en grøn kurs

Spedition Purrmann tager transport og logistik til nye højder og har valgt at køre mere grønt, med solceller på deres lastbiler

I næste 100 år, har den familieejede virksomhed Spedition Purrmann GmbH & Co. KG, sørget for at organisere og fragte gods. Med hjørnesten som fleksibilitet, punktlighed og pålidelighed, har virksomheden ud over at være beriget med at 4. generation allerede er aktiv i virksomheden, også haft langvarige forretningsforbindelser, der bekræfter, at den kurs de har lagt, er den rette. De har nu valgt at tage virksomheden et ekstra skridt i retning mod mere co2 neutralitet, men montering af solceller på taget af deres lastbiler.

Fra Steinheim i Höxter distriktet og ud i verden

Fra virksomhedens domicil i Steinheim, Tyskland, sørger 60 ansatte hver dag for at løse alle led i logistikkæden for kunderne. Virksomheden arbejder med effektiviserede processer, der muliggør tids- og omkostningsbesparelser for hele forsyningskæden. Om det er daglige pendulkørsler mellem produktions- og aftagerlager, eller pluk og pakning af enkelte vare, tager virksomhedens det nyeste udstyr og løsninger i brug. 

Alt personale er veluddannede og specialister i hver deres område. Brugen af CargoMatic- systemet gør det f.eks. muligt for de ansatte at læsse eller losse en trailer, med en længde på 13,6 meter på kun 90 sekunder. Det sparer kunden for både tid og penge, især på korte afstande.

Ikke kun fra A-B, men også professionel opbevaring

Har kunden brug for ekstern lageropbevaring, står Spedition Purrmann også klar. På deres lagerlokaler i Steinheim og Höxter, fordelt på 30.000 kvadratmeter tør lagerplads og et 10.000 kvadratmeter udendørsareal, tidbyder de både kort- og mellemlang opbevaring af vare samt vare som bufferlager. Der er også mulighed for, med kort varsel, at oprette varelagre i nærheden at kunden. Med lagerservice, kan virksomheden effektivt understøtte kundens materialehåndtering, ved en overkapacitet i produktionen står de klar med skræddersyede løsninger.

Fokus på implementering af bæredygtige koncepter

En grundholdning hos virksomheden, er at de ønsker at tilbyde bæredygtige koncepter. Hvert et tiltag er rettet mod at blive mere co2-neutrale i hele forsyningskæden, hvilket nu har ført til monteringen af et 110Wp solcellesæt på taget af en af deres DAF-XF sættevognstrækker. Oliver Heinze fra Green Energy/MIPV.pro fik en snak med flådeforvalter Hans-Peter Lüke om dette nyeste tiltag. ”Vi hørte om produktet gennem EUROPART, og fandt hurtigt ud af at det var en løsning vi ville få testet internt. Vores virksomhed tænker konstant i tiltag, der kan forøge vores robusthed og fleksibilitet på et marked med stor konkurrence. Vi regner med at kunne se besparelsen på en forlænget batterilevetid og samtidig få en besparelse på brændstof. Alt sammen tiltag der kan hjælpe os mod at blive mere co2-neutrale. Når testen er overstået, og hvis tallene holder, vil vi få yderligere systemer monteret” slutter Hans-Peter Lüke.

Vi ønsker Spedition Purrmann tillykke med denne montering.

Læs mere om virksomheden her: spedition-purrmann.de

-

Transportbranchen er en af de områder, hvor man nemt kan opnå CO2 besparelser med montering af solceller. Alle Green Energy/MIPV.pro solcelleløsninger til transportsektoren forhandles gennem EUROPART, så kontakt din lokale EUROPART-afdeling og hør om pris og info om en løsning der passer dig.
Besøg: www.europart.net

Download Green Energy/MIPV.pro-katalog her.

Green Energy
Niels Bohrs Vej 2
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK38660357
P nummer: 1022465534

Send til en kollega

0.047