23948sdkhjf
Del siden
Annonce

JCN Bolig bygger videre sammen med PKA Pension i den centrale del af Gellerup

Trille Lucassens Gade er et stort projekt med skærpede krav til bæredygtighed og Co2 aftryk

Tilbage i 2017 vinder JCN Bolig udbuddet af 2 renoveringsopgaver på de to blokke B4 og B7 i Gellerup. B4 omfattede bl. A. etablering af ”Den Gyldne Port”, der i dag udgør porten til Gellerup. Sammen med udbuddet af B7 vinder JCN Bolig også retten til at opføre projektet Trille Lucassens Gade ved at byde ind med et flot projekt i samarbejde med PKA Pension.  

I november 2022 gav JCN Bolig det endelige håndslag med PKA Pension på projektet på Trille Lucassens Gade og der er siden blevet arbejdet intenst med at få det flotte projektet tilpasset lokalplanen og de sidste detaljer og ønsker fra PKA Pension samt blive enige med Brabrand Boligforening og Aarhus Kommune om projektet og præmisserne for grundsalget der fulgte med det vundne projekt. 

Projektet er en kombination af etageboliger og rækkehuse. For de sydlige rækkehusene er det værd at lægge mærke til, at disse skal udføres som et pilotprojekt hvor de skal overholde et skærpet bæredygtighedskrav til CO2-aftryk på max 7,32 kg/m2. Hele projektet på Trille Lucassens Gade skal derudover bæredygtigheds certificeres med DGNB Guld.

Læs hele nyheden på JCN Boligs hjemmeside: https://www.jcn-bolig.dk/nyheder/nyheder/nyt-byggeprojekt-for-pka-pension-i-gellerup?Action=1&M=NewsV2&PID=13623

JCN Bolig A/S
Rymarken 2
8210 Aarhus
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12245343

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047