23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Klima- og Miljødag: Springbrættet til en bæredygtig vejsektor

I en tid, hvor klodens klima og miljø er i centrum for global diskussion, tager VEJ-EU teten op med en konference, som kan være afsættet til en bæredygtig forandring.

VEJ-EU ønsker med sit nye initiativ, som er en årlig Klima- og Miljødag, at skabe en platform, hvor branchen kan udforske mulighederne for at skabe viden om en grønnere fremtid skaber. 

Dagen begynder med et indlæg af Charlotte Frejlev Andersen, klimaanalytiker, CONCITO under overskriften

”Hvordan går det med klimaet, og hvad er fremtidsudsigterne?” 

Herefter kan deltagerne høre fra Poul Erik Olsen, om hans erfaringer om klimakrav til bygherren, og det er nogle af de aktuelle emner, som tages under behandling på konferencen, hvor der også er indlæg om InfraLCA; biodiversitet i praktiks, screening og implementering af anlægsprojekter, ekspropriationshjemmel set med juridiske briller, Vejdirektoratets arbejde med bæredygtig i projekterne i plan- og anlægsfaserne og klimatilpasningsprojekter i Aarhus. 

Kort sagt byder programmet på en række emner med hands-on-erfaringer og vejledning fra branchens eksperter. Deltagerne har desuden mulighed for at få netværket med ligesindede. 

VEJ-EU's Klima- og Miljødag er mere end blot en begivenhed; det er en bevægelse mod en bæredygtig fremtid for vejbranchen. 

Deltagelse i denne dag er ikke kun en mulighed for at lære, men også en chance for at blive en del af løsningen på de miljømæssige udfordringer, vejbranchen står over for. 

https://www.konferenceforum.dk/klima-og-miljoedagen-2023/

VEJ-EU Vejsektorens Efteruddannelse
Guldalderen 12
2640 Hedehusene
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK86632012

Kontaktperson

CBN
Carsten Bredahl Nielsen
+45 20604832 carsten@vej-eu.dk

Send til en kollega

0.047