23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Mennesker - Miljø - Innovation

Hos Dansk Byggekomponent tager vi folks arbejdsmiljø alvorligt, og indtænker dette i de produkter vi udvikler, så vi altid sikrer en bedst mulig arbejdssituation for at udføre det nødvendige arbejde. Vores produkter er udviklet af håndværkere til håndværkere, så der er puttet stor erfaring i komponenterne.

Mennesker der bygger for mennesker - det er en vigtig sætning at tænke over. Vi tager tit de ting vi omgiver os med for givet, men der har været mennesker inde over for at skabe disse rammer for os i hverdagen.

For at skabe disse rammer skal vi som udviklere og producenter gennemtænke vores produkter, så de er strømlignet mest muligt de arbejder der skal udføres, men også de mennesker der skal håndtere dem.

Derfor er en stor del af processen hos Dansk Byggekomponent ApS, at skabe de perfekte produkter ifht. arbejdsmiljøet - det skal være nemt at montere og behageligt at arbejde med.

Vores første produkt - kloakopstropningen - er gennemtænkt således at man ikke skal benytte værktøj når det samles. Det foregår jo ofte i mudrede omgivelser, og derfor er det en stor hjælp at der ikke skal værktøj til. Samtidig er det designet så sand og grus kan rende igennem gevind, så det aldrig stopper. Formerne er afrundede og behagelige at arbejde med - og så er det ikke et koldt produkt som f.eks. stål. Den nemme montage sikrer også et stort arbejdsflow, så samtidig med et godt arbejdsmiljø, tjener man også penge!

Vores andet produkt - isoleringsskruen - er designet så man kan montere den stående. Vi har udviklet og patenteret en skrue og et gevind der er så stejlt og vedhæftende at den skrues i på en brøkdel af den tid andre montageskruer tager, og så har den en meget større udtræksstyrke end de traditionelle systemer. (42 kg udtræksstyrke i en S80 EPS gulvisolering).

Så kig i vores retning - vi er et firma skabt til at designe nye løsninger inden for råhus og kloak -  og få dem ud i markedet.

Kig nærmere på vores hjemmeside.

Bedste hilsner Dansk Byggekomponent ApS

Dansk Byggekomponent ApS
Farum Gydevej 67
3520 Farum
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK40966331

Kontaktperson

Henrik Pommergaard Hansen
PARTNER/SALG/UDVIKLING
+45 2272 2200 hph@dbk-aps.dk

Send til en kollega

0.048