23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Bauroc investerer markant i grøn omstilling

Bauroc, Nordens førende producent af porebeton, har forpligtet sig til bæredygtighed på alle fronter. Ikke kun er deres produkter kendt for deres enestående kvalitet og alsidighed, men nu tager Bauroc også et markant skridt mod grønnere produktion ved at investere i solenergi på deres fabrik.

Fra Lokale Råvarer til Grøn Energi

Bauroc trækker på lokale ressourcer i fabrikkens lokalområde, for at skabe deres unikke porebetonprodukter. Denne tilgang reducerer ikke kun transportomkostninger, men mindsker også det miljømæssige fodaftryk, der er forbundet med råvareindvinding. 

Solceller: En Grønnere Vej til Produktion

Den seneste investering på Bauroc-fabrikken markerer en ny æra af bæredygtighed. Hele 1.000 solceller er blevet installeret på fabrikkens tag, og de genererer imponerende 660 kW. Dette dækker nu 1/3 af fabrikkens samlede energiforbrug. Solcellerne er ikke kun en økonomisk investering, men også en strategisk beslutning om at reducere den miljømæssige påvirkning af fabrikken.

Bæredygtighed Gennem Hver Byggesten

Baurocs engagement i grøn energi går hånd i hånd med deres bæredygtige byggematerialer. Porebeton, kendt for sin imponerende isolerende evne samt alsidighed, er allerede en favorit blandt miljøbevidste bygherrer.

Med solcelleinstallationen sænker Bauroc ikke kun deres egen miljøpåvirkning, men gør det også muligt for alle, der bygger med Bauroc, at reducere deres bygningers samlede CO2-aftryk.

Fordele for Bygherrer såvel som slutbrugeren

Bygherrer, der vælger Bauroc porebeton, kan nu glæde sig over et endnu grønnere valg. Den reducerede miljøpåvirkning og det formindskede CO2-aftryk er ikke kun en fordel for planeten, men også for dem, der skal bo eller arbejde i de bygninger, de opfører. Baurocs grønne skift er med andre ord en investering i en bæredygtig fremtid for alle involverede parter.

Fremtiden er Grøn med Bauroc

Baurocs beslutning om at omfavne solenergi er ikke kun et teknologisk fremskridt, men et nøgleelement i deres løfte om at bidrage positivt til miljøet og lokalsamfundene. Denne grønne transformation understreger Baurocs position som en frontløber inden for bæredygtig byggeindustri og et bevis på, at grønne valg skaber en bæredygtig fremtid.

Kontakt og Yderligere Information
For mere information om Baurocs bæredygtighedsinitiativer og deres porebetonprodukter, besøg deres hjemmeside eller kontakt dem direkte. Bauroc er klar til at guide dig mod et grønnere og mere bæredygtigt byggeri.

A-Supply A/S
Vestmolen 15
9990 Skagen
Frederikshavn Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34721246

Kontaktperson

Arni Ingemar Hansen
Direktør
+45 22820097 ah@a-supply.dk

Send til en kollega

0.047