23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Føler dine ansatte sig overvåget?

Overvågning er i mange virksomheder et ømtåleligt emne. Hvornår bruges digitale værktøjer som en hjælp til opgaveløsning og planlægning, og hvornår er det overvågning af ansatte?

I den forbindelse er det relevant som leder at forholde sig til, hvordan tilgangen og håndteringen af emnet skal være på jeres arbejdsplads. Tager I diskussionen eller er det uundgåeligt at digitale værktøjer med tracking bare er en del af hverdagen?

Vi har spurgt en af vores kunder om deres tilgang til overvågning kontra hjælpeværktøj:

‘Vores medarbejdere har taget godt imod de nye systemer. Vi har tidligere brugt andet system med færre funktionaliteter. I starten var de lidt skeptiske, men vi har brugt tid på at vise medarbejderne, hvad systemet kan, så de kan benytte det til deres fordel. Nu har de taget det godt til sig.’ fortæller Kasper Fischer-Nielsen, Maskinmester og Projektleder ved Elektrogården i Sorø.

Kasper Fischer-Nielsen fra Elektrogården vil klart anbefale systemerne fra Carlog Systems til andre virksomheder. ‘Udover at systemerne er med til at give os en nemmere hverdag, så kører samarbejdet med Carlog Systems bare. De er hurtige til at hjælpe, og inden for en time får vi svar på spørgsmål. Vi er meget imponerede. Vi har lige indgivet ønsker, som allerede er ved at blive opfyldt.’

Kan du genkende dig selv i noget af dette? Har I også på jeres arbejdsplads stået i samme situation - måske du 'bøvler' med det lige nu?

Kontakt Carlog på tlf. 3197 4064

Mød os på facebook eller Linkedin

Carlog Flådestyring kan kombineres med værktøjshåndtering i én og samme løsning. I dag er flådestyring ikke kun for de store virksomheder, men et værktøj til alle erhvervsdrivende med firmabiler. Flådestyring reducerer desuden spildtid og giver overblik over biler og ruter samt ankomst-, afgangs- og opholdstider.

Carlog System
Kattedamsvej 9
9440 Aabybro
Jammerbugt Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31145325

Kontaktperson

TH
Tom Hansen
Indehaver
+45 22221219 tom@carlog.dk

Send til en kollega

0.047