23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Plaza Vej- og Parklampe med LED får godkendt EPD-certificering

Bæredygtighed er et fælles ansvar og vi arbejder hver dag imod et grønnere byrum. I DGNB- og andre miljøcertificerede byggerier ses en stigende efterspørgsel efter materialer med EPD’er. Derfor har vi valgt at få udarbejdet EPD-certificeringer på hele Plaza-lampeserien i støbejern.

GH Form har i samarbejde med Henning Larsens Tegnestue udviklet en Vej- og Parklampe til Plaza-serien. Plaza Vej- og Parklampe er anvendelig på veje, adgangsveje, som pladsbelysning og på cykel- og gangstier. Den findes i fire højder og har slidser på tre sider. De indbyggede reflektorer retter lyset nedad, hvorved blænding undgås.

Plaza Vej- og Parklampen fås i højderne 2600 mm, 3600 mm, 4700 mm og 7200 mm i ubehandlet eller behandlet støbejern samt i behandlet - malet eller galvaniseret - stålrørsudgaver.

For opnåelse af vejklasse E2 kan Plaza Vej- og Parklampe 3600 mm opstilles med en indbyrdes afstand på 17 m langs en 7 m bred vej.

Alle Plaza Lamper leveres med transientbeskytter for lyn- og overspændingsbeskyttelse.

Vej- og parklampen er udført i kraftig godstykkelse i ét stykke. Der er således ingen enkeltdele, der kan ødelægges. Plaza Vej- og Park­lampen er særdeles modstandsdygtig overfor hærværk. Lyset er inddækket med slagfast polykarbonat.

 Hele Plaza-serien af lamper bliver leveret med LED og DALI lysstyring, det sikrer store energibesparelser og lyset
i lamperne kan programmeres og fjernstyres til den ønskede lysstyrke i ønsket tidsrum.

Både det ubehandlede støbejern og den pulverlakerede overflade egner sig til meget krævende miljøer, kystnære såvel som bymæssige.

GH Form A/S
Bækgaardsvej 64
4140 Borup
Køge Kommune
Danmark
CVR nummer: DK75193416
P nummer: 1002452591

Kontaktperson

GFK

Send til en kollega

0.078