23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyt medlemsblad Danske Malermestre på gaden

I Danske Malermestres medlemsblad no. 06 i 2023 bliver du præsenteret for hemmeligheden bag en sælgers succes - og bladets temahandler om, at det kræver en stærk krop at være maler. Derfor er motion afgørende i faget.

I Danske Malermestres medlemsblad no. 06 i 2023 bliver du præsenteret for hemmeligheden bag en sælgers succes. Du skal være interesseret i kunden, ikke interessant, forklarer en ekspert i salgspsykologi. Den dygtige sælger lægger lysten til at fikse alting for kunden til side og stiller i stedet spørgsmål, der udfordrer kunden.

Dette blads tema indenfor malerfaget handler om, at det kræver en stærk krop at være maler. Tunge løft, arbejde over skulderhøjde og mange gentagne bevægelser slider på muskler og skelet. I takt med, at vi skal være længere på arbejdsmarkedet, stiger behovet for at passe på vores krop gennem motion. Du møder både professorer, der har forsket i, hvor stor betydning motion har, når du har et fysisk hårdt arbejde, en malermester, der er bevidst om at have en politik, hvor der tænkes på medarbejdernes helbred og fysiske form – og to malermestre, der selv dyrker motion for at have kræfter til malerjobbet.

Læs Danske Malermestre No. 6 i 2023 

Forsidefoto Michael Bo Rasmussen

 

Danske Malermestre
Islands Brygge 26, 5.
2300 København S
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK61834710

Kontaktperson

Annika Ipsen
Kommunikationsansvarlig
+45 61779770 aip@malermestre.dk

Send til en kollega

0.047