23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Én kontakt giver adgang til alle ingeniørydelser

Rådgivende ingeniører med engagerede og erfarne medarbejdere samt en bred kompetencepalet koordinerer opgaver internt og gør dermed livet nemmere for byggeansvarlig, der kun får én kontaktperson.

Der skal selvfølgelig være styr på konstruktioner, indeklima, energi, installationer, processer, sikkerhed, tilladelser, økonomi, etc. i forbindelse med både mindre og større byggeprojekter, men kommunikation viser sig ofte at være lige så vigtig en disciplin i projekterings- og byggeprocessen.

Ingeniørrådgivning – alle fagområder – alle faser

Som rådgivende ingeniørfirma, med erfarne byggetekniske rådgivere inden for alle fagområder i forbindelse med byggeri og anlæg, kan Erasmus & Partnere være med til at effektivisere forløbet i et byggeprojekt – bl.a. ved at forenkle kommunikationen mellem byggeprojektets ledelse og de forskellige faggrupper, der er involveret.

Én kontaktperson forenkler processen

Med én opringning får du adgang til et team af dygtige og engagerede rådgivere med fuld kompetencepalet inden for bl.a. konstruktioner, brandsikkerhed, byggemodning, energi & indeklima, kloak & afløb og bæredygtighed. 

Projektleder koordinerer alle fagområder

Vi projekterer, vi beregner, vi tegner, vi udfører granskning, vi tilrettelægger udbud, vi fører tilsyn, mm. Og her kommer bl.a. Jesper og Torkild på banen som erfarne projektledere, der sørger for vores interne koordinering faggrupperne imellem, sådan at entreprenør, arkitekt, tømrer-/murermester eller bygherre kun har én kontaktperson hos os. Det betyder nem kommunikation og effektiv koordinering af opgaver, tidsplaner og projektændringer og derudover mere effektive byggemøder. 

Professionel men stadig personlig rådgivning

Erasmus & Partnere, der er kåret som Succesvirksomhed 5 år i træk, dækker et bredt felt af kompetencer og rådgiver i forbindelse med byggeprojekter landet over samt i Grønland, Island og Sverige, men vi er stadig en mindre virksomhed, hvor du møder de samme personer hver gang – det er med til at forenkle kommunikation og samarbejde. 

Erasmus & Partnere A/S
Åstrupvej 10
9800 Hjørring
Hjørring Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28493584

Send til en kollega

0.047