23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nu i Winner: hansgrohe møbler, vaske, toiletter og spejle

Nye produktkategorier fra hansgrohe klar i 3D-software: Tegn det komplette hansgrohe-badeværelse i Winner. Nu kan du også vælge de nye møbler, vaske, toiletter og spejle fra hansgrohe i Compusoft-programmet Winner.

Med indretningsprogrammet Winner fra Compusoft kan badforhandlere, arkitekter og andre planlæggere let tegne et komplet badeværelse og indrette det med de tilgængelige produkter i softwaren. Nu har hansgrohe opdateret sit produktudvalg i Winner, så man fremover kan tegne badeværelser med mærkets nye produktkategorier: Møbler, vaske, spejle og toiletter. I forvejen var der et stort udvalg af hansgrohe armaturer og bruseprodukter tilgængelige i programmet, og dermed er det nu muligt at designe et helt hansgrohe-badeværelse i en avanceret 3D-model direkte på skærmen.

Blandt de nye produkter i Winner finder man de nye vaskeskabe og håndvaske fra serierne hansgrohe Xelu Q og Xevolos E, håndvaske fra serien Xuniva, spejle fra serien Xarita og toiletter fra serien EluPura. Med et alsidigt udvalg af størrelser, designsprog, overflader og funktioner kan det komplette hansgrohe-badeværelse indrettes præcis efter kundens smag og behov.

Hansgrohe A/S
Jegstrupvej 6
8361 Hasselager
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10440033

Kontaktperson

NA
Nicole Aupke
Kommunikations- og webkoordinator
nicole.aupke@hansgrohe.dk

Send til en kollega

0.062