23948sdkhjf
Del siden
Annonce

MVZ - klassikere siden 1898

Siden 1898 har vi i MVZ stået for restaurering, renovering, istandsættelse og bekæmpelse af hussvamp, i bygninger, som i dag er klassikere i dansk byggetradition.

Vores 40 medarbejdere besidder en unik erfaring inden for mange grene, da vi ofte bliver hyret til store, avancerede eller på anden måde anderledes opgaver.

Derudover går vi meget op i at efteruddanne vores medarbejdere, så vi er sikre på at kunne klare alle slags opgaver på bedste måde.

I mere end 125 år har teamet hos MVZ bidraget med vores håndværk og færdigheder til opførelse og restaurering af bygninger, som i dag er klassikere i dansk byggetradition. Bygningsværker som Christiansborg, Amalienborg og Frederiksborg Slot. Nå ja, og rutchebanen i Tivoli. Bygninger, som besøges af kulturinteresserede fra ind- og udland.Det er spændende, udfordrende og anderledes opgaver, der kræver dygtige og erfarne håndværkere.

Vi søger jævnligt selvstændige, selvtænkende, selvkørende og rigtig dygtige og kvalitetsbevidste håndværkere. Er du interesseret? Så følg os her på LinkedIn eller besøg vores hjemmeside: https://www.mvz.dk/

Mogens V. Zeltner A/S
Rugmarken 14
3520 Farum
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34470766

Kontaktperson

Send til en kollega

0.078