23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Passioneret projektleder til anlægsprojekter på Sjælland

Gorm Hansen A/S søger engageret projektleder

Vil du være med til at forme morgendagens anlægsprojekter på Sjælland? Hos Gorm Hansen A/S søger vi en engageret projektleder med passion for at lede og skabe bæredygtige anlægsprojekter. Hvis du brænder for at gøre en forskel og har en stærk ledelsesbaggrund, er dette din chance for at tage et nyt og spændende skridt i din karriere.

Om os

Hos Gorm Hansen A/S anser vi os selv som mere end bare en virksomhed - vi er historiefortællere gennem vores arbejde. Med en stolt tradition inden for anlægsbranchen har vi været med til at forme landskabet og skabt ikoniske projekter i generationer. Vores passion for bæredygtighed, innovation og kvalitet driver os til at udfordre grænserne og skabe fremtiden. Kom og vær med til at fortælle den smukke historie!

Jobbet

Som projektleder hos os bliver du en nøglespiller i at omsætte visioner til virkelighed. Din opgave er at føre anlægsprojekterne til succes ved at koordinere ressourcer, styre tidsplaner og sikre kvalitet i hvert trin af processen. Du vil:

 Lede med lidenskab: Du er ikke blot en projektleder, du er en projektvisionær. Din entusiasme og engagement inspirerer dit team til at levere deres bedste.

Udfordre status quo: Vi tror på at bryde barrierer og tænke nyt. Du vil blive opfordret til at udfordre traditioner og finde innovative løsninger.

Arbejde bæredygtigt: Bæredygtighed er vores fundament. Vi forventer, at du deler vores engagement i at skabe et samfund med et bæredygtigt fokus.

Være del af historien: Dit arbejde vil efterlade et stort indtryk i udviklingen sjællandske byer og infrastruktur, hvilket vil have en mærkbar effekt mange årtier ud i fremtiden.

Om dig

Vi søger en passioneret leder, der brænder for at gøre en forskel. Du har en naturlig evne til at motivere og inspirere og er kendt for din imponerende evne til at levere resultater. Du er en kreativ tænker og en problemløser med øje for detaljerne. Din lidenskab for branchen driver dig til at stræbe efter det bedste i alt, hvad du gør. Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke det vigtigste for os – vi er mere fokuseret på, at du har den rette erfaring fra branchen og kan tage ansvaret i dagligdagen.

Hvis du er en engageret ledelsesfigur med gode kommunikative og sociale evner, der samtidig har solid erfaring fra branchen, så er du måske også vores nye gode kollega.

Vi tilbyder

I hverdagen vil du være en del af en virksomhed, hvor vi alle arbejder mod et fælles mål. Det gode sociale arbejdsmiljø bliver prioriteret meget højt. Hos Gorm Hansen A/S tilbyder vi bl.a.:

 - En unik mulighed for at forme fremtidens anlægsprojekter på Sjælland.
 - En kultur, der værdsætter kreativitet, mangfoldighed og personlig vækst.
 - Konkurrencedygtig løn og fordelagtige personalegoder.
 - Mulighed for kontinuerlig træning og udvikling.

Sådan ansøger du

Hvis du er klar til at tage styringen over spændende anlægsprojekter og skrive historie hos Gorm Hansen A/S, så send din ansøgning og CV til ghs@gorm-hansen.dk. Ved yderligere spørgsmål tag endelig kontakt til produktionsdirektør Jacob Nielsen på 40134165.

Bliv en del af vores historiefortælling og hjælp med at forme fremtiden! Hos Gorm Hansen A/S handler det ikke kun om at skabe strukturer, det handler om at skabe drømme.

Gorm Hansen A/S
Lykkegårdsvej 11
4000 Roskilde
Roskilde Kommune
Danmark
CVR nummer: DK17827987

Kontaktperson

JV
Jonas Vestergaard
Kommunikationsansvarlig
+45 22809232 jv@gorm-hansen.dk

Send til en kollega

0.047